Skuespilleren Kyle Chandler havde hovedrollen i den amerikanske tv-serie “Friday Night Lights”, men danskere kender ham nok bedst som faderen fra J.J Abrams’ “Super 8”, der udkom sidste år.

Chandler har allerede fået roller i Ben Afflecks “Argo” og Mark Wahlberg/Russell Crowe-dramaet “Broken City”, og nu har den populære skuespiller sluttet sig til instruktør Kathryn Bigelows (“The Hurt Locker”) kommende film om jagten på Bin Laden, hvor han vil spille en CIA agent.

Se også: Joel Edgerton slutter sig til Kathryn Bigelows næste film.

Desuden har Harold Perrineau, nok bedst kendt for hans rolle som Michael i Abrams’ tv-serie “Lost”, også sluttet sig til filmens rolleliste. Det vides dog endnu ikke, hvem Perrineau skal spille.

Filmens rolleliste består derudover af Jason Clarke, Joel Edgerton, Jessica Chastain, Mark Strong, Edgar Ramirez og Chris Pratt.

Bigelow har arbejdet på projektet siden 2008 og måtte sammen med forfatteren Mark Boal omskrive store dele af manuskriptet, da USA’s Navy Seals i maj sidste år opsporede og dræbte terroristen.

Filmen rykker fremad til trods for, at Pentagon har annonceret, at de efterforsker Bigelow og Boal for at have fået hemmelige informationer fra præsident Barack Obamas administration omkring den hemmelige operation. Informationerne skulle være blevet brugt i manuskriptet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 the_paki_don 12 år siden

Jeg stiftede først bekendtskab med ham i serien "Early Edition" eller på dansk "Mig og Fremtiden", hvor jeg rigtig godt kunne lide ham. Jeg er glad for at se, at han er ved at få en renæssance i sin karriere. Håber for ham, at det holder!

Og godt at høre Jessica Chastain også får noget arbejde. Den stakkel får jo nærmest ingen skærmtid nu om dage... :b

Og alt med Mark Strong er godt.
Gravatar

#2 Shadow_Dude 12 år siden

Ja det var jo det den hed!! Sad lige og tænkte på hvad dælen den der tv-serie hed.. Vi er enige om at det er den hvor han får avisen fra den kommende dag ikk?
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#3 Leach 12 år siden

Han har sku aldrig været med i Lost
Gravatar

#4 Shadow_Dude 12 år siden

"Desuden har Harold Perrineau, nok bedst kendt for hans rolle som Michael i Abrams' tv-serie "Lost", også sluttet sig til filmens rolleliste. Det vides dog endnu ikke, hvem Perrineau skal spille."

Han har altså været med i LOST: http://www.imdb.com/name/nm0674782/
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#5 the_paki_don 12 år siden

#2 Nemlig!

#3 Læs overskriften. Og nyheden.
Gravatar

#6 Nicki52 12 år siden

the_paki_don (1) skrev:
Jeg stiftede først bekendtskab med ham i serien "Early Edition"

Det gjorde jeg også. Har vel set 20 afsnit af serien. Kørte på Hallmark, da jeg så den. Man skulle lave serier sådan igen, at en kan se ind i fremtiden på en eller anden måde, og så skal løbe imod tiden for nå at redde personen. Men det skal ikke være let. Kan huske Kyle Chandler rolle havde det mega svært ved det, da han nogle gange næsten ikke får nogen information om uheldet. Og han satte sig selv i fare for at redde andre.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 misuma 12 år siden

the_paki_don (1) skrev:
Jeg stiftede først bekendtskab med ham i serien "Early Edition" eller på dansk "Mig og Fremtiden", hvor jeg rigtig godt kunne lide ham. Jeg er glad for at se, at han er ved at få en renæssance i sin karriere. Håber for ham, at det holder!Præcis min tanke...
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#8 Batsy 12 år siden

Jeg husker ham fra King Kong så senere hen så jeg ham i remaket The Day earth stood stil og The Kingdom og sidst super 8. Han levere varen så ingen klager her fra!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 moulder666 12 år siden

Kunne skidegodt lide ham i Friday Night Lights (som bestemt også er en genial serie) - glæder mig til at se ham i noget mere!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: