De seneste år er det blevet til hele tre forskellige versioner af Marvels arrige karakter Hulk på det store lærred, men før Mark Ruffalo, Edward Norton eller Eric Bana spillede rollen, var Hulk en mand med grøn maling – og han synes, han var den bedste i rollen.

Se også: James Spader er skurk i “The Avengers: Age of Ultron”.

Der er tale om muskelbundtet Lou Ferrigno, som spillede Hulk i tv-serien “The Incredible Hulk” fra 1978, når Bill Bixbys Bruce Banner gik amok.

I modsætning til Ruffalo, Norton og Bana så var Ferrigno blot en mand i make-up og ikke et stort computermonster, og det er en af grundene til, at skuespilleren synes, han stadig er den bedste Hulk, vi endnu har set.

”Jeg var den første til at bringe superhelte-muskler til fjernsynet og få det til at virke troværdigt. Der er stadig folk, som foretrækker at se den gamle serie frem for de nye ting, fordi den er ægte og ikke computergrafik. Jeg tror ikke, at nogen anden kan spille Hulk, ligesom jeg kunne. Selv med alt den make-up, jeg havde på, var jeg i stand til at udvise følelser. Jeg tror ikke, at det kan kopieres,” udtaler Ferrigno.

Foruden Ferrignos “The Incredible Hulk”-serie fra 1978 var Bana Hulk i 2003’s “The Hulk”, Norton i 2008’s “The Incredible Hulk” og Ruffalo i sidste års “The Avengers”.

Er du enig med Ferrigno i, at hans version af Hulk er den bedste, eller foretrækker du Hulk som et stort computermonster? Har der overhovedet været en god Hulk endnu? Giv din mening til kende i kommentarerne nedenfor.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 Jb-film 9 år siden

Det var tider dengang i 1980'erne og tildels i 1990'erne, hvor svensk tv var med på hittet med de nye tv-serier. - Og jeg fulgte da også med på "Hulk" indimellem.

Men rent teknisk og tildels indholdsmæssigt, så holder tv-serien nok ikke helt i dag - det er nok grunden til, at jeg ikke har købt DVD-boksen.

Omvendt, så er de to selvstændige film, der senest er blevet lavet, nok lidt overgearet i forhold til tv-serien.
Gravatar

#22 Bandalia 9 år siden

Bruno (20) skrev:
Jeg finder det dog stadig morsomt, at de ændrede på hovedpersonens navn, fordi "Bruce" åbenbart ikke var mandeligt nok, eller endda var lidt for bøsset dengang.
Bruce Lee? Hvis det ikke var mandigt nok, så er jeg fuldstændig forvirret.

MikkelHJ (19) skrev:
Hvis jeg skal opsummere, så er Lou Ferrigno ikke den bedste Hulk, men til gengæld synes jeg, Bill Bixby er fremragende som David Banner.
Efter min mening er Eric Bana, den bedste Bruce og Ruffalo's den svageste. Men Ruffalo, har en alt for arabisk look, for en amerikansk mand. Han har et mono-bryn, hvilket de også gav til den animerede hulk i filmen. Det var jo bare det der ødelagde det. Han var dog bedre end Edwar Norton, som Hulk.
Jeg kender intet dårligt, for jeg ved ikke hvad det er...
Gravatar

#23 Kviesgaard 9 år siden

#20

Var grunden til, at de ændrede figurens navn til David ikke, at det skulle skabe associationer til David og Goliat, her bare omsat til en art indre konflikt eller noget i den dur?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#24 Bruno 9 år siden

#23 -

Prøv at søge på nettet, der er en del sider derude, der understøtter mit udsagn. :)
Jeg skal dog ikke kunne sige 100% om det er veldokumenteret, at det var årsagen, eller om det bare er et rygte blandt mange.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#25 mbelholm 9 år siden

Det sjove med Lou Ferrigno er at han ligger stemme til stort set alt hvad der har med Hulk at gøre.
http://www.imdb.com/name/nm0002073/?ref_=sr_1
Gravatar

#26 MikkelHJ 9 år siden

#25 Jo, men det er jo for at råde bod på, at Hulken aldrig talte i serien.

Når han engang imellem brølede og gryntede, så var det speakeren fra den uforglemmelige serieintro, Ted Cassidy AKA Lurch, der leverede disse lyde.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

Skriv ny kommentar: