De seneste år er det blevet til hele tre forskellige versioner af Marvels arrige karakter Hulk på det store lærred, men før Mark Ruffalo, Edward Norton eller Eric Bana spillede rollen, var Hulk en mand med grøn maling – og han synes, han var den bedste i rollen.

Se også: James Spader er skurk i “The Avengers: Age of Ultron”.

Der er tale om muskelbundtet Lou Ferrigno, som spillede Hulk i tv-serien “The Incredible Hulk” fra 1978, når Bill Bixbys Bruce Banner gik amok.

I modsætning til Ruffalo, Norton og Bana så var Ferrigno blot en mand i make-up og ikke et stort computermonster, og det er en af grundene til, at skuespilleren synes, han stadig er den bedste Hulk, vi endnu har set.

”Jeg var den første til at bringe superhelte-muskler til fjernsynet og få det til at virke troværdigt. Der er stadig folk, som foretrækker at se den gamle serie frem for de nye ting, fordi den er ægte og ikke computergrafik. Jeg tror ikke, at nogen anden kan spille Hulk, ligesom jeg kunne. Selv med alt den make-up, jeg havde på, var jeg i stand til at udvise følelser. Jeg tror ikke, at det kan kopieres,” udtaler Ferrigno.

Foruden Ferrignos “The Incredible Hulk”-serie fra 1978 var Bana Hulk i 2003’s “The Hulk”, Norton i 2008’s “The Incredible Hulk” og Ruffalo i sidste års “The Avengers”.

Er du enig med Ferrigno i, at hans version af Hulk er den bedste, eller foretrækker du Hulk som et stort computermonster? Har der overhovedet været en god Hulk endnu? Giv din mening til kende i kommentarerne nedenfor.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Stilund 10 år siden

[url=

Nortons præsentation er efter min mening den svageste.
Gravatar

#2 colocho 10 år siden

"Jeg var den første til at bringe superhelte-muskler til fjernsynet og få det til at virke troværdigt. Der er stadig folk, som foretrækker at sen gamle serie frem for de nye ting, fordi den er ægte og ikke computergrafik."
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#3 Ispep 10 år siden

Jeg husker serien meget svagt, men har da set nogle afsnit. Jeg foretrækker sgu Hulk som computermonster med motioncapture. Det virker for mig faktisk mere troværdigt. Man kan lave flere ting med figuren når man ikke er begrænset. Bana og Ruffalo er helt klart de bedste Hulk, og tror faktisk jeg over tid foretrækker Ruffalo. Norton er svagest.
Gravatar

#4 Stilund 10 år siden

Ispep (3) skrev:
Jeg husker serien meget svagt, men har da set nogle afsnit. Jeg foretrækker sgu Hulk som computermonster med motioncapture. Det virker for mig faktisk mere troværdigt. Man kan lave flere ting med figuren når man ikke er begrænset. Bana og Ruffalo er helt klart de bedste Hulk, og tror faktisk jeg over tid foretrækker Ruffalo. Norton er svagest.


Jeg er enig, ikke fordi Norton er dårlig, den var dårlig instrueret derimod hvor Ruffalo og Bana virkelig udstråler det sure ret godt er Norton er tit lidt for ked af det! Fatter heller ikke den der ide med løbe uret og hans blodtryk.
Gravatar

#5 Slettet Bruger [1318983903] 10 år siden

Problemet med tv-seriens Hulk er bare, at han lever i slow-mo, det bliver lidt kedeligt i længden.

Og så er der bjørne!
Gravatar

#6 Ispep 10 år siden

#4

Det ligger sikkert i instruktionen, men synes også bare Norton var fejlcastet.

#5

Meget skidt lavet :0 Så kan man måske hylde de praktiske stunts bare for at hylde dem.
Gravatar

#7 BN 10 år siden

Bruno (5) skrev:
Og så er der bjørne!


ja, flyvende bjørne! *LOL*
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#8 Kviesgaard 10 år siden

Første gang jeg så en tv-film med Ferrigno's HULK, blev jeg så skuffet. Han var hverken usårlig eller i stand til, at springe over højhuse i et spring. Hans HULK kunne kun en brøkdel af, hvad HULK kunne i tegneserien. Så jo, skuffelsen var til, at tage og føle på.

Hvad var filmen? Return of The Incredible Hulk, såmænd. Og titlen på coveret: Modigere end Batman, stærkere end Superman. Det sidste har jeg nu stadig til gode og se.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#9 Bandalia 10 år siden

Lou har vist et stort ego... Jeg synes at Eric Bana som Hulk er den bedste fordi han bare gjorde et godt stykke arbejde og instruktøren var Ang Lee, så ja den var da den bedste, selvom jeg gerne vil se en bedre og mere troværdig Hulk. Ang Lee's var alt for dramtisk og som om det var noget man så fra en teater-udstilling. Norton's Hulk var den svageste og dårligste, ikke engang Stan Lee's cameo, kunne redde den. Hulken i The Avengers var fantastisk, men drejede sig ikke om Hulk, men om dem alle. Ville gerne have Hulken som han var i The Avengers, bare i hans egen film. Lou's Hulk var måske dårligere end Norton's da han ikke engang var Hulk, men en anden helt, bare med samme navn. Men nu kan man give skylden til budgettet.
Jeg kender intet dårligt, for jeg ved ikke hvad det er...
Gravatar

#10 Michael Andersen 10 år siden

Af de nævnte skuespillere er det vel kun Lou Ferrigno og Mark Ruffalo som har spillet Hulk. De andre spillede kun Bruce Banner eller er det bare noget jeg har misforstået? :)
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: