Kathleen Kennedy forlænger sin aftale som Lucasfilm-chef til år 2021.

Hun var meldt i fare for fyring i kølvandet på fiaskoen med “Solo: A Star Wars Story”. Nu sker det stik modsatte for Kathleen Kennedy.

Lucasfilm-chefens kontrakt er således blevet forlænget med tre år, skriver The Hollywood Reporter.

Disney besluttede ellers for nylig at skrue ned for antallet af “Star Wars”-produktioner efter floppet med “Solo”, der blev produceret under ledelse af netop Kennedy – læs om det her.

Den for Kathleen Kennedy gode nyhed om forlængelse af kontrakten kommer oveni en anden god Kennedy- nyhed tidligere i september, hvor Oscar-akademiet valgte at tildele producenten en ærespris – læs om det her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Tegningen 5 år siden

De er da helt væk.
Gravatar

#2 Gridlock 5 år siden

Tja det er nu engang disney´s eget valg, så må vi se hvilke konsekvenser det for.
Ind til videre hvad der er blevet lækket om den næste Star Wars film lyder det som noget der ikke er værd og bruge penge på, så den tror jeg jeg springer over.
Og som nævnt før ser deres Star Wars serie restance ud til og være disney´s svar på Teen titans go og thundercats roar så den springer jeg nok også over.

Så er bare spørgsmålet om hvor mange andre der vælger og gøre det samme.
Gravatar

#3 123456789 5 år siden

Fordi fuck fansene!
Gravatar

#4 Sjølle 5 år siden

Gridlock (2) skrev:
så den tror jeg jeg springer over.


Jamen så siger vi det så, den kommer du aaaaldrig til at se... ;-)
Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

giver jo meget god mening, hun har jo tjent dem tonsvis af penge, og den næste i serien har jo nærmest allerede tjent sig selv hjem inden den kommer ud, bare på merchendise salg, så kan da godt forstå de er glade for hende :)
Gravatar

#6 Mads47 5 år siden

Overordnet har hun gjort det godt, der har været nogle kontroverser under vejs. Men den slags kommer med jobbet også når man har med så stort et franchise at gøre.

Gravatar

#7 OliverDK 5 år siden

Jeg er ikke vild med det nye Star Wars og den retning Kathleen Kennedy og hendes team indtilvidere har taget franchisen. Det sagt, så er det Disney's ejendom, deres valg og pengene ruller jo ind med undtagelse af Solo og ja money talks.

Vi får se hvad fremtiden byder. Jeg tror Disney og Kathleen Kennedy er fornuftige nok til at lytte til den konstruktive kritik der faktisk findes blandt alt den urimelige.

Hvis ikke så må man jo stemme med pengepungen men lad os nu se når episode IX rammer ;)
Gravatar

#8 Klogmandmedbriller 5 år siden

R.i.p Starwars.
Gravatar

#9 Edward Teach 5 år siden

Øv
Gravatar

#10 Johnny42 5 år siden

Ingen kan tage fra hende, hvad hun har præsteret igennem hendes karriere.

I forhold til Star Wars vil jeg dog sige der har det godt nok været mindre imponerende.

Ift TFA vil jeg sige, det er JJ Abrams fortjeneste. Det er rimeligt nemt at lave en dårlig Star Wars film, men utroligt svært at lave en god Star Wars film, der samtidig formår at fange magien fra den oprindelige trilogi. Det formåede JJ Abrams.

Noget af det Kathleen Kennedy som producer har haft ansvaret for har til gengæld været mindre heldigt. Bare det med ikke at have en overordnet plan for trilogien, det med at i stedet fo at bevæge sig nye steder hen med spinoff, så gik man tilbage til velkendte begivenheder(Rogue One) og personer(Solo), og der har være problemer mellem hende og de fleste instruktører hun har ansat.

Skriv ny kommentar: