Lucasfilm skal lave færre “Star Wars”-film efter floppet med “Solo”.

“Solo: A Star Wars Story” blev en øjenåbner internt hos Lucasfilm, der i kølvandet på fiaskoen ændrede strategien for fremtidens “Star Wars”-produktion – læs om det her.

Nu erkender Disney-chef Bob Iger da også, at Lucasfilm har lavet for mange “Star Wars”-film alt for hurtigt:

”Fejlen – som jeg tager skylden for – var lidt for meget og for hurtigt. Du kan forvente, at vi sætter tempoet ned, men det betyder ikke, at vi ikke laver film,” siger Iger til The Hollywood Reporter.

Iger fortæller, at J. J. Abrams’ “Episode IX” efter planen er på vej, ligesom han fremhæver David Benioff og D.B. Weiss’ kommende “Star Wars”-film – læs mere om det her.

Fremtiden vil dog byde på markant mindre “Star Wars” end i de første år med Disney som ejere af Lucasfilm:

”Vi er netop nu ved at begynde at tage beslutninger om, hvad der skal ske efter J. J. Abrams’ film. Men vi kommer til at være mere varsomme med mængde og timing.”

Disney-chefen nævner intet om “Star Wars”-fremtiden for spinoffs i stil med “Solo”. Filmz kunne i den sammenhæng tidligere på året fortælle, at Lucasfilm har sat alle spinoffs-projekter på pause på ubestemt tid – læs om det her.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Bachone 1 år siden

1 movie to ruin them all.
Gravatar

#2 Edward Teach 1 år siden

#1 Det var dog ikke Solo, men The Last Jedi
Gravatar

#3 Leinsaeos 1 år siden

Jeg håber også IX fejler.
Gravatar

#4 uldbjerg 1 år siden

Leinsaeos (3) skrev:
Jeg håber også IX fejler.

Hvorfor?
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

Det bemærkelsesværdige her er faktisk det der ikke bliver sagt. Rian Johnsons trilogi bliver ikke nævnt.

Faktisk kan jeg ikke huske at der er kommet nogen officiel udtalelse fra Disney siden det blev annonceret november sidste år. Og det eneste jeg kan huske fra Rian Johnson er et enkelt tweet, hvor der blev spurgt om han stadigvæk arbejdede på den hvortil Johnson svarede Yup.

MHT fremtiden, så håber jeg at vi får de store episke fortællinger i biografen, mens de mindre historier bliver fortalt i film eller miniserier på streaming-tjenesten.

Det var netop det de skulle have gjort med Solo, der ville passe perfekt til at åbne deres streaming. En Obi-Wan film er jeg endnu mindre interesseret i end Solo-filmen(Selvom jeg nok ville se den adskillige gange hvis den kom i biografen), men en film eller mini-serie på Disney streaming lyder straks mere interessant.

Men det er jo heller ikke alle historier, der behøver laves til film.

Most Wanted bogen er faktisk en god historie, der fortæller en historie, der foregår nogle år før Solo, og den behøver jeg ikke som film.

På samme måde kan man også skrive en fantastisk bog om Obi-Wans ophold på Tatooine mellem III og IV, som ikke behøver en filmatisering.

Skriv ny kommentar: