Den fulde trailer er som lovet blevet frigivet til afslutningen på ‘Skywalker-sagaen’.

Det hele begyndte med “Episode IV” i 1977 efterfulgt af “The Empire Strikes Back” og “Return of the Jedi”, der til sammen udgjorde den første “Star Wars”-trilogi – her var fokus på Luke Skywalker.

Senere fortalte George Lucas forhistorien – med fokus på Anakin Skywalker – begyndende med “The Phantom Menace” fra 1999, hvilket var starten på en ny trilogi, som blev afrundet med “Revenge of the Sith” i 2005.

I 2015 kickstartede J. J. Abrams så den såkaldte sequel-trilogi, der skulle afslutte fortællingen om Skywalker-familien.

Det begyndte med “The Force Awakens”, hvor den nye hovedkarakter Rey blev introduceret.

Nu afslutter Abrams så både den nye trilogi, men også alle ny episoder med “The Rise of Skywalker”, der begynder forsalg i Danmark i dag kl. 10.00.

På rollelisten er navne som Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid og Billy Dee Williams.

Læs også ‘Biograferne får spilletid til “The Rise of Skywalker” – rekordlang “Star Wars”-film‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Geekalot 8 måneder siden

Den her gav altså ikke mig kulde lysninger som TFA gjorde :(
Gravatar

#2 Mads47 8 måneder siden

#1 Det gjorde den ellers for mig og havde ikke regnet med at C3-PO i en trailer ville få mig til at fælde en tåre.
Gravatar

#3 gladiator 8 måneder siden

Synes faktisk også, at denne trailer lignede fantastisk meget en god Star Wars film. Men det kan også kun gå én vej efter TLJ, som uden tvivl rangerer som en af de dårligste for mig...
Dog ked af, at Luke Skywalker aldrig fik en værdig afsked... Tvivler på denne film kan rette op på det. Og er Skywalker det nye navn for modstandbevægelsen, for troen Jedis har eller noget?
Gravatar

#4 Gorman 8 måneder siden

# alle, er den ok at se mht spoilere og "ikke-kronologiske" scener?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 OliverDK 8 måneder siden

Jeg kan stadig gense de 3 første Star Wars med julestjerner i øjnene, men denne trailer virker på mig som et stykke kedeligt tyggegummi der nok har en farvestrålende indpakning, men når man får det af og stykket i munden, ja så er den gode smag væk efter et par tyg og derefter smager det af det rene ingenting.

Bevares det er en trailer, så jeg skal på ingen måde dømme den ude og skal jeg være helt ærlig. så irriterer det mig, at jeg lyder som en gammel sur negativ mand og et eller andet sted misunder jeg jer der bliver hyped over de nye film, men jeg må bare anerkende, at jeg slet ikke kan finde gnisten for 'Disney Star Wars' efter TFA og især TLJ, som jeg endnu ikke er lykkes mig at kommet igennem.
Gravatar

#6 Mads47 8 måneder siden

#5 Sådan er det jo, det er jo ikke alt der falder i alles smag. Personligt har jeg være glad for det nye Star Wars, jeg synes dog i dag at TFA ikke har samme charme som da jeg så den første gang. Men TLJ vokser på mig hver gang jeg ser den. Den er i min top 3 af Star Wars film, selvom der er ting der irritere mig.
Gravatar

#7 OliverDK 8 måneder siden

Ja vi har alle forskellig smag. Jeg ærgrer mig nok mest fordi jeg jer Star Wars fan på et eller andet plan og ville naturligvis ønske at de nye film var noget for mig, men jeg har virkelig prøvet og tilgå dem med et åbent sind, men de fanger bare slet ikke af flere årsager som vi har diskuteret til hudløshed herinde :)

Jeg nærer dog et håb pt og det er "The Mandalorian" kan bibringe noget af magien tilbage. Selvom informationerne er sparsomme, så udfra det jeg har læst og set er den begyndt at vække den gamle gnist. Men det må tiden jo vise, når den engang kan streames her i DK.
Gravatar

#8 Mads47 8 måneder siden

Det fede ved Star Wars kan man sige er hvis man ikke bryder sig om det nye, så har man jo stadig to andre trilogier og utalligt materiale. Jeg er godt nok spændt på the Mandalorian og ser frem til den med længsel, jeg tror serien kan det samme som Rogue One kunne. Den er generelt elsket.
Gravatar

#9 The one is back 8 måneder siden

Mads47 det jo der første Trilogier der kom efter Epic 6 som ikke kom til film men kom til pc Dark Force og så er der Dark Force 2 Jedi Knight or så er der Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith er en udvidelsespakke og så er der Jedi Knight: Jedi Outcast og så er der Jedi Academy og Dark Force og så er der Dark Force 2 Jedi Knight some komme som Dark Forces: Soldier for the Empire audio drama see her for mere https://starwars.fandom.com/wiki/Dark_Forces:_Sold...
Gravatar

#10 Mads47 8 måneder siden

#9 jeg er ikke sikker på hvad du mener?

Skriv ny kommentar: