Så er det tid til endnu en lyn-konkurrence her på Filmz, og i denne omgang kan vi udlodde hele otte billetter til gallapremieren på animationsfilmen “Skovens hemmelige rige”, der løber af stablen kl. 9.15 i morgen i CinemaxX i København.

For at deltage i konkurrencen skal du blot efterlade en kommentar til denne nyhed, hvor du skriver, om du kunne tænke dig en, to, tre eller fire billetter, hvis du f.eks. kunne tænke dig at tage ind med familien.

Konkurrencen varer fra kl. 13.30 – 16.00, så det er om at skynde sig. Vinderne, der udtrækkes tilfældigt, vil få besked via Filmz’ interne beskedsystem kort efter konkurrencens afslutning.

“Skovens hemmelige rige” fortæller historien om kampen mellem gode kræfter, der beskytter naturen, og de onde magter, som ønsker at ødelægge den. Da en teenagepige på magisk vis bliver transporteret ind i skovens hemmelige rige, må hun slå sig sammen med et hold af sjove og unikke karakterer og sammen med dem forsøge at redde deres verden… og dermed også vores.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Er det dansk eller engelsk? Er det engelsk, kunne jeg godt tage en billet... :)
Gravatar

#2 kasperfmn 8 år siden

#1 Jeg vil umiddelbart tro, at det er den danske udgave, da premieren som sagt også er familieorienteret :-)
Gravatar

#3 Marddos 8 år siden

Jeg kunne godt bruge 3 billetter :)
Gravatar

#4 Kasper Mark 8 år siden

jeg kunne godt bruge 2 stk.
Gravatar

#5 kb420 8 år siden

Tegnefilmen minder meget om The Spiderwick Chronicles, men jeg vil gerne ind og se den med mine 4 piger :-) men 4 billetter hvis det er muligt :-)
Gravatar

#6 vitanemo 8 år siden

to stk tak
Gravatar

#7 sandark 8 år siden

tickets yes please!!! :)
og her er en joke også
Three blokes go into a pub. Something happens. The outcome was hilarious!
Gravatar

#8 mal 8 år siden

to billetter tak :)
Gravatar

#9 djspeedy 8 år siden

3 billetter tak.
Gravatar

#10 JesperW.Lindberg 8 år siden

Wauw... min kone har bedt mig og børnene om at plante ærter imorgen, så jeg kan da meget gerne fremsætte et ønske om 3 stk. billetter :-)

Skriv ny kommentar: