M. Night Shyamalan, der senest har skrevet og instrueret de udskældte film “Luftens sidste mester” og “After Earth”, har nu en ny film med Bruce Willis i støbeskeen. De to har tidligere arbejdet sammen på “Unbreakable” og “Den sjette sans”, som også er blandt instruktørens mest anmelderroste film.

Se også: ”Luftens sidste mester” og “Eclipse” nomineret til Razzies for værste film.

Filmen, som har fået titlen “Labor of Love”, har Willis i hovedrollen som en ejer af en boghandel, der mister sin kone i en tragisk ulykke. Efterfølgende angrer manden, at han aldrig fik fortalt sin kone, hvor højt han elskede hende. Han vælger derfor at gøre alvor af konens spørgsmål om, hvorvidt han var villig til at vandre på tværs af landet for hende og vælger derfor at gå fra Philadelphia til Pacifica, Californien, som var konens yndlingssted.

Filmen er baseret på et af Shyamalans første manuskripter, som blev solgt til 20th Century Fox tilbage i 1993. Manuskriptet blev dog aldrig filmatiseret, da Shyamalan dengang ikke selv fik lov til at instruere projektet. Nu ser det dog endelig ud til, at der sker noget, da optagelserne til “Labor of Love” efter planen påbegyndes til september.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Ispep 10 år siden

Fridag (10) skrev:
Tja, værre end nu kan det da i det mindste ikke blive


Med ham, så ved man det aldrig ;) Troede ikke det kunne blive værre efter Lady in The Water, men jo... det kunne det sgu :)
Gravatar

#12 MMB 10 år siden

Jeg er på ingen måde Shyamalan fan, men jeg syntes alligevel nyheden var spændende at viderebringe af et par forskellige årsager. Historien er måske en anelse ordinær, men hellere det end endnu et forsøg på at fortolke en radikal anderledes verden, som det var tilfældet med After Earth og The Last Airbender. Det gik nemlig helt galt for Shyamalan. Den allervigtigste er, at der er tale om et gammelt manuskript fra perioden omkring Den sjette sans. Og heldigvis er det ikke et manuskript, som han ikke har gidet lave før. Så det er endnu et godt tegn. Desuden har Denzel Washington også tidligere forsøgt at filmatisere manuskriptet. Og så er Bruce Willis jo aldrig dårlig.
Gravatar

#13 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Jeg synes faktisk, at både Signs og The Village er vældig gode film. Folk havde blot forventet film ligesom T6S, ikke mindst fordi trailerne til alle hans efterfølgende film blev skruet sammen efter en klassisk gyserformel grundet succes med T6S.

Jeg har heldigvis ikke set nogen af hans efterfølgende, mindre heldige film.
Doctor Last Warning
Gravatar

#14 pow9199 10 år siden

the_paki_don (1) skrev:
Plot Twist:

Konen faker sin egen død for at se, om manden er villig til at gå turen og ved vejs ende genforenes de.

Og så boller de i en lade. Steamy.

MEN

Så viser det sig, at han aldrig har været gift og vågner op i en lade, hvor han blot har onaneret til hø.

Powerful stuff.


SMUKT! Når jeg en dag bliver konge, vil jeg love at jeg sætter en stopper for det Shamyliamuamaiaumaiauam-pjat! Og også den forfærdelige Roland Emerich.

Jeg ville elsker at lave en tyrer, lige i nosserne på dem begge. Det skulle være med en hårdt pumpet 5'er, i minus 5 grader!
Gravatar

#15 pow9199 10 år siden

Salene (6) skrev:
Bah Kedeligt!!!! Prøv at finde ud af om Bruce også har kræver 1million dollars om dagen igen, ligesom han krævede ved Expendables. Alt hans lort bliver set online, bruger aldrig en krone mer på det fjols.


Die Hard 5 var da fed....
Gravatar

#16 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

pow9199 (15) skrev:
Die Hard 5 var da fed....


http://ho9od35yvs05ejqn.zippykid.netdna-cdn.com/wp...

:-O
Doctor Last Warning
Gravatar

#17 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

pow9199 (14) skrev:
Jeg ville elsker at lave en tyrer, lige i nosserne på dem begge. Det skulle være med en hårdt pumpet 5'er, i minus 5 grader!


Doctor Last Warning

Skriv ny kommentar: