M. Night Shyamalan, der senest har skrevet og instrueret de udskældte film “Luftens sidste mester” og “After Earth”, har nu en ny film med Bruce Willis i støbeskeen. De to har tidligere arbejdet sammen på “Unbreakable” og “Den sjette sans”, som også er blandt instruktørens mest anmelderroste film.

Se også: ”Luftens sidste mester” og “Eclipse” nomineret til Razzies for værste film.

Filmen, som har fået titlen “Labor of Love”, har Willis i hovedrollen som en ejer af en boghandel, der mister sin kone i en tragisk ulykke. Efterfølgende angrer manden, at han aldrig fik fortalt sin kone, hvor højt han elskede hende. Han vælger derfor at gøre alvor af konens spørgsmål om, hvorvidt han var villig til at vandre på tværs af landet for hende og vælger derfor at gå fra Philadelphia til Pacifica, Californien, som var konens yndlingssted.

Filmen er baseret på et af Shyamalans første manuskripter, som blev solgt til 20th Century Fox tilbage i 1993. Manuskriptet blev dog aldrig filmatiseret, da Shyamalan dengang ikke selv fik lov til at instruere projektet. Nu ser det dog endelig ud til, at der sker noget, da optagelserne til “Labor of Love” efter planen påbegyndes til september.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 the_paki_don 10 år siden

Plot Twist:

Konen faker sin egen død for at se, om manden er villig til at gå turen og ved vejs ende genforenes de.

Og så boller de i en lade. Steamy.

MEN

Så viser det sig, at han aldrig har været gift og vågner op i en lade, hvor han blot har onaneret til hø.

Powerful stuff.
Gravatar

#2 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Det lyder fandeme kedeligt. Altså ikke det pakidon skriver; det lyder bedre.
Doctor Last Warning
Gravatar

#3 Ispep 10 år siden

Lyder som et tåbeligt plot, men det kan næsten også kun blive bedre end mandens seneste makværker som Lady in the Water, Happening og Last Air Bender.....hov... hver gang jeg håber på, at det kan blive bedre, så bliver tingene dårligere ;) Jeg har indimellem svært ved at fatte samme mand lavede Den Sjette Sans og Unbreakable.
Gravatar

#4 Lehrmann 10 år siden

the_paki_don (1) skrev:
Plot Twist:

Konen faker sin egen død for at se, om manden er villig til at gå turen og ved vejs ende genforenes de.

Og så boller de i en lade. Steamy.

MEN

Så viser det sig, at han aldrig har været gift og vågner op i en lade, hvor han blot har onaneret til hø.

Powerful stuff.


Plot twist: han er allerede i Pacifica. Konen er ikke død, men hoppede med på Forest Gump-vognen undervejs. Han har kun hjernen tilbage som skal transplanteret ind i en ung krop til at tage ud og finde konen. Den unge krop finder man i filmens slutning i form af Jayden Smith.
Gravatar

#5 Menneskedyr 10 år siden

hahahahahaha - good stuff guys
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#6 Salene 10 år siden

Bah Kedeligt!!!! Prøv at finde ud af om Bruce også har kræver 1million dollars om dagen igen, ligesom han krævede ved Expendables. Alt hans lort bliver set online, bruger aldrig en krone mer på det fjols.
Gravatar

#7 Carmul 10 år siden

#3 - ja, det er sjovt så kreative folk kan blive med de rigtige "stoffer" ved hånden.

Jeg håber det bliver en god film - jeg tænkte for en del år tilbage at Shyamalan ville blive det nye sort, men det faldt da hurtigt til jorden, desværre.
Gravatar

#8 omega2oo5 10 år siden

Det faktum at manuskriptet er fra før det blev helt katastrofalt er en smule opløftende, for jeg ønsker inderligt at Shyamalan finder ind til det som gjorde hans succesfulde værker så gode som de er. For manden har godt nok gravet sig noget af en karriere grav de seneste håndfuld år... det er jo næsten på et punkt hvor det som skuespiller kan skade ens karriere at arbejde sammen med Shyamalan, ikke at Bruce Willis lader til at gå ret meget op i hvilke projekter han hopper på :P
Gravatar

#9 Jack Slater 10 år siden

Efter som at Unbreakable og The Sixth Sense er blandt de bedre af hans film, giver det jo god mening at lave en mere med Bruce Willis.
Gravatar

#10 Fredag 10 år siden

De to første film, hvor han er krediteret som instruktør, har jeg aldrig set og kommer næppe til det. Men med The Sixth Sense, Unbreakable og Signs lavede han tre mere eller mindre seværdige og gode film efter min mening, som overraskede på flere måder. Men den største overraskelse havde han gemt til efter disse og det var, at han slet ikke kunne lave film!

Skulle det lykkes ham med denne....Tja, værre end nu kan det da i det mindste ikke blive!

Skriv ny kommentar: