Der har været helt stille fra Disney-lejren, efter det er kommet frem, at hele juli er afsat til omfattende nye optagelser på deres “Star Wars”-spinoff “Rogue One”, hvor også en ekstra instruktør og manuskriptforfatter er hasteindkaldt. Nu kommenterer filmens danske stjerne, Mads Mikkelsen, så på udviklingen.

Se også: 50 procent af scenerne skal tages om til “Rogue One: A Star Wars Story”

Og ifølge Mads Mikkelsen er der intet at bekymre sig om. Der er absolut intet unormalt ved den seneste udvikling, forsikrer han:

”Alle film, som jeg har lavet, har haft nye optagelser. Det er en del af budgettet. Enten er de utilfredse med en scene, måden vi spiller på, eller måske vil de tilføje noget. Det er ikke en ny ting, det sker med alle film,” siger Mads Mikkelsen til The Independent.

Den danske stjerneskuespiller – der angiveligt skal spille rollen som far til Felicity Jones’ hovedrollekarakter – er endvidere sikker på, at det grundlæggende bliver den samme film, som publikum får at se. Også efter de mange nye optagelser:

”Om det denne gang er mere eller mindre, det ved jeg ikke, jeg har ikke noget at sammenligne med. Det er den samme film, der bliver bare tilføjet lidt her og der til det endelige resultat. Det er min fornemmelse.”

“Rogue One: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 SimonHolm 6 år siden

Det var da et behageligt billede af Mads Mikkelsen. :)
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Godt være han har ret. Men blev der ikke sagt op imod 50% skulle tages om ? Det syntes jeg hvert fald lyder af meget.
Gravatar

#3 Mads47 6 år siden

Alle store film idag har reshoots, alle store film planlægger efter det. Kan simple hen ikke forstå hvorfor at folk fare sådan op. Force Awakens, Civil War, Avengers og listen er lang, havde alle sammen reshoots.

Det vigtigste at tag med fra denne historie er at 90% af alle rygterne er B.S. Der florer så mange rygter som en test screening, som aldrig har fundet sted. Der har været en screening for Bob Iger og andre Disney executives og det er det.

Reshoots er 100% normalt, og alle store film planlægger efter det.

Skriv ny kommentar: