Den er helt gal med Gareth Edwards’ “Star Wars”-spinoff, “Rogue One”. Hele juli måned er afsat til at tage scener om, men det har været uklart i hvor stor grad, at der skal ændres i Edwards’ udgave. Det er meget. Rigtig meget.

Se også: Disney finder redningsmand til “Rogue One: A Star Wars Story”

Det er Latino Review, der nu kan afsløre, at det er op mod 50 procent af Gareth Edwards’ udgave, som LucasFilm og Disney nu vil have ændret her kun et halvt år før premieren.

Latino Review har talt med en kilde, der arbejder hos Pinewood Studios, hvor de nye optagelser skal finde sted. Og kilden peger på, at worst case scenario er en realitet.

Disney har hevet “The Bourne Legacy”-instruktøren Tony Gilroy ind for at assistere og måske endda overtage for Edwards, der ifølge Disney-cheferne angiveligt har lavet en alt for mørk krigsfilm, som ikke følger tonen fra “Star Wars”-universet.

“Rogue One: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

Føler at dette hastværk kan ende i noget makværk

En dyster film ville klæde universet ikke? Er det ikke et ondt imperium? Eller er det et lalleglad et af slagsen, hvor falde på halen komik (Jar Jar Binks) er i højsædet?
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 cain 6 år siden

Mine forventninger til denne film bliver bare mindre og mindre. Mere generisk kønløst børnepop fra Disney... ØV
Gravatar

#3 Lard Hanson 6 år siden

Får vi så 2 film? Juhuu!!
Gravatar

#4 The_Corrector 6 år siden

Hvis de forsat tror på en premiere i december i år, så får jeg nok IKKE set filmen, af frygt for at den er noget lort. De har 6 måneder, det kan vel enlig lade sig gøre, Deadpool blev så vidt jeg husker optaget på under 30 dage, og den er jo rigtig god, men det er også kun pga. humoren. Så i teorien kan det lade sig gøre. Men jeg tvivler stærk. Min tro på denne film er faldet rigtig meget.
Gravatar

#5 moulder666 6 år siden

Jeg tænkte sådan set også, at universet sagtens kunne bære lidt forskelligt. Både en mere dyster og grum historie og nogle der var lidt mere børnevenlige.

Men Disney er tydeligvis ikke enige...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Kaversmed 6 år siden

Jeg havde i forvejen ingen tiltro til at Edwards kunne levere en god Star Wars film, så for mig er det ikke særligt overraskende, at filmen ikke behager Disney. Det store spørgsmål er så, om denne form for brandslukning så kort før premieren gavner eller skader det endelige produkt.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#7 silegnaV 6 år siden

Tonen fra Star Wars-universet? Den har Disney stadig til gode. En mørk spinoff ville jeg måske give en chance. Slet ikke nu!
Gravatar

#8 KEiZ 6 år siden

Syntes netop at alle disse spin off var en god mulighed for at få en masse forskellige film i forskellige toner, istedet for en masse film der hander om det samme :(
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#9 Dj Kold 6 år siden

Stop nu.
Hvis 40-50% af filmen skulle filmes om, ville de så kunne nå at have et ordentligt produkt færdigt til december? Husk at musen står bag.

Heldigvis er SWCE lige på trapperne, så derefter ved vi nok mere.
Gravatar

#10 bobske3 6 år siden

Fantastic 4 anyone? :-)

Lad nu instruktøren få sin kunstneriske frihed ffs! Ellers bliver det jo som ventet forudsigelig samlebåndsunderholding.. men det måske også det pøblen vil have, desværre :(

Skriv ny kommentar: