ABBA-musicalen “Mamma Mia!” har slået “Titanic” af pinden i Storbritannien som den alletiders bedst omsættende film.

“Mamma Mia!” har omsat for 107,7 millioner dollars i Storbritannien i de 22 uger, den har kørt i biograferne. “Titanic” omsatte i 1997 for, hvad der i dag svarer til omkring 107,5 millioner dollars.

David Kosse fra Universal Pictures International forklarer succesen med, at publikum med musicalen har mulighed for at undslippe dagligdagens problemer. ”‘Mamma Mia!’ er ren eskapisme og en billig og sjov måde at glemme den økonomiske krise i et par timer,” siger han og kalder filmen for et sandt fænomen.

Også på dvd har “Mamma Mia!” vist sig at være en stor succes med 1,7 millioner solgte eksemplarer på første udgivelsesdag.

Det er dog næppe sandsynligt, at musicalen nogensinde vil komme i nærheden af de 1,8 milliarder dollars, som “Titanic” har omsat for globalt. “Mamma Mia!” har indtil videre omsat for knap en tredjedel af det beløb på verdensplan – 571 millioner dollars.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 method 14 år siden

Rofl, Storbrittanien må vel være en retarderet nation til syneladende.
Gravatar

#2 raylewis 14 år siden

jeg så ALDRIG titanic i biffen men jeg vil da hellere have et egern til at gnave mine testikler af end at være gået ind og se mamma mia.traileren til mamma mia er vel noget af det mest afskrækkende jeg længe har set og vi ved jo alle hvor god en sanger pierce brosnan er.vi må da håbe skuespillerne har haft en god tid ved middelhavet og at de får lidt procenter af overskuddet.et godt råd til de fleste i filmen ville så være at bruge de penge på lidt sang undervisning,men ellers KUN at synge under bruseren fremover.
Gravatar

#3 enfilmnørd 14 år siden

Sjovt
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#4 Highland Park 14 år siden

#2: Det forlyder fra ZOO, at egernet nu er på vej med posten sammen med et engangskamera, så begivenheden kan blive foreviget.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#5 piazorro 14 år siden

Jeg kunne nu godt lide Mamma Mia (men kan så absolut ikke fordrage meryl streep). Jeg fandt den var meget underholdende.
...........men uden abbas sange ville den altså have været en gang hø
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook

Skriv ny kommentar: