A24 står bag den kommende stop motion/liveaction-hybrid “Marcel the Shell with Shoes On”, der netop har fået sin første hjertevarmende trailer.

For 12 år siden blev verden først introduceret til den lille levende, enøjede strandskal, Marcel. Dengang var det instruktør Dean Fleischer-Camp og skuespiller Jenny Slate (“Gifted”), der stod bag en stop motion-kortfilm, der dokumenterede den lille antropomorfe skals liv. Siden blev der lavet to nye kortfilm med Marcel i fokus, og nu står strandskallen over for sin første spillefilm.

Læs også: “Traileren til A24’s ‘Everything Everywhere All at Once’ garanterer en vild, abstrakt multiversfilm”

Slate er endnu engang tilbage som den charmerende, forsigtige Marcel. Fleischer-Camp påtager sig rollen som både fiktiv og virkelig instruktør på filmen, der præstenteres som en dokumentar og følger strandskallens søgen efter sin familie, som han ikke har set i to år.

Udover Slate og Fleischer-Camp får vi også Thomas Mann (“Project X”), Isabella Rossellini (“Blue Velvet”) og Rosa Salazar (“Alita: Battle Angel”) at se. Derudover møder vi også Lesley Stahl, Conan O’Brien og Brian Williams, der har fået æren af at spille sig selv.

“Marcel the Shell with Shoes On” har endnu ingen dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: