Scott Cawthons franchise om de menneskedræbende robotter er gået i post-produktion. Allerede nu er en forsmag udsendt.

Blumhouse har været i gang med optagelserne til den kommende filmatisering af “Five Nights at Freddy’s”-franchisen de seneste måneder. Film er også et af de få medier, som franchisen endnu ikke har adapteret til. Indtil videre inkluderer “Five Nights at Freddy’s” computerspil, apps, bøger, VR-oplevelser og konsolspil. Nu har Blumhouse udgivet den første teaser til filmen.

Er man velkendt med spilserien, vil man hurtigt genkende atmosfæren. Overvågningsskærmene forbundet til kameraer, pizzarestaurantens atmosfære om aftenen og en modbydelig fornemmelse af nogen/noget holder øje med dig. I filmen følger vi Josh Hutcherson (“The Hunger Games”) som sikkerhedsvagten Mike Schmidt, der får til opgave at holde øje med restauranten efter lukketid. Herefter bryder helvedet løs, og det eneste mål er overlevelse.

Udover Hutcherson inkluderer rollelisten også Matthew Lillard (“The Descendants”), Elizabeth Lail (“You”), Mary Stuart Masterson (“Fried Green Tomatoes”), Kat Connor Sterling (“A Week Away”) og Jess Weiss (“The Nickel Boys”).

Læs mere om Blumhouses næste projekt: “Blumhouse restaurerer “The Exorcist”: Skuespillere annonceret”

“Five Nights at Freddy’s” Instrueres af Emma Tammi (“Into the Dark”), som også skriver manuskriptet i samarbejde med Seth Cuddeback (“Mateo”) og skaberen Cawthon. Den amerikanske premieredato er den 27. oktober – Intet er foreløbigt udmeldt om en dansk dato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: