Luke Skywalker-skuespilleren Mark Hamill fortsætter med at levere stikpiller til Disneys håndtering af “Star Wars”.

Han var ikke begejstret for Rian Johnsons udgave af Luke Skywalker – nu fortsætter han med kritik af det nye Lucasfilm.

For Mark Hamill savner tilsyneladende de gode, gamle dage under George Lucas, inden Disney overtog Lucasfilm i 2012.

Nu forklarer Hamill forskellen på George Lucas’ tilgang til at lave en “Star Wars”-trilogi og så Disneys facon:

”George [Lucas] havde en overordnet plan for fortællingen. Selv om alle detaljer ikke var på plads, så havde han en overordnet følelse om, hvor de tre film var på vej hen. Denne trilogi er i stedet mere som et stafetløb. Du løber og giver så stafetten videre til den næste, som samler den op og fortsætter. Rian [Johnson] har ikke skrevet noget til ‘Episode IX’ – i stedet skulle han give den videre til Colin Trevorrow, nu J.J [Abrams],” siger Hamill til IGN.

Mark Hamills betragtninger er blevet bekræftet af “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson, der ikke kender Reys forhistorie – den er åben til “Episode IX”, hvor J.J. Abrams bestemmer afslutningen på trilogien.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 kblood 6 år siden

Ja, det er ligesom DC og deres "cinametic universe" hvor de hele tiden prøver at korrigere når de ser salgstalene. Så kan de jo ligeså godt droppe at prøve at lave et cinametic universe ud af det.
Gravatar

#2 Mejse 6 år siden

#1 tror det er helt forskellige ting på spil, Disney har bare ikke en råd tråd, instruktøren har meget mere frihed, hvor DC havde en plan, den blev bare udført super skidt og der var panik hver gang.

om Disney så ender på samme måde, må vi jo se, men tvivler.
Gravatar

#3 Gridlock 6 år siden

#2 Både og DC havde en plan i at de ikke ville være Marvel og hvilke film de ville ha lavet.. og der endte deres plan stort set.
Marvel har fået kritik før hen om at de er meget kontrollerende over deres indstruktører.
Kan anbefale denne her video:


Den går lidt i dybten om det skænderi der forgik bag kulisserne ved Marvel og hvor meget Marvel gik ind og kontrollerede selve produktionen.

Det ville DC ikke så de gav mere eller mindre deres indstruktør den frihed til og lave hvad end de nu havde lyst til.
Resultatet taler for sig selv.

Fra hvad der er fortalt om TLJ og star wars i det hele taget, køre Disney meget samme stil med at instruktørerne mere eller mindre har frie hænder til og gøre hvad de vil, hvilke blandtandet vidste sig da Rian Johnson valgte og skrotte Abrams planer og lave sin egne.

Tror det kommer til og ende med og gi bagslag for Disney, vi kan jo se at TLJ kun tjente halvdelen af hvad The Force Awakens tjente og Solo var en kæmpe finansiel fiasko.
Nu for vi og se hvad Star Wars Episode 9 kommer til og tjene.
Dog vil jeg vove den påstand at hvis den film skuffer finansielt, vil Disney nok begynde og skæve lidt til hvordan Marvel gør tingende og måske begynde og gøre noget ligne ala: "Det kan godt være du har din vision om hvordan din film skal være, men her taler vi om en film til lidt over 200 mio, så enten retter du dig ind efter den overordnet plan eller også finder vi en anden der gør det."
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

#2 tja i sidste ende er begge dele jo disney, så mon ikke de finder ud af det, men altså Solo er jo stadig den eneste af star wars filmene, der har tjent mindre end forventet, alle der ved noget om den slags, forventede jo nr 2 ville tjene en del mindre.

men ja noget kommer de da til at ændre, men tror slet ikke der er nogen form for panik, tror bare der er ide udvekslinger, som bliver smålækket hist og her, og medierne puster det op :)

at få kritik for at være kontrollerende overfor sine instruktører er så også noget jeg slet ikke kan forstå, jeg mener hvis man betaler en person for at udfører et stykke arbejde, som man ved præcis hvordan man vil have, så skal det da bare gøres, hvis en instruktør ikke kan leverer det så skal den person jo også bare ud, der er masser af job med mere frihed hos DC og Lucas :P
Gravatar

#5 SublimeKen 6 år siden

#3

Jeg tror at i stedet for at skrive Disney, skulle du have skrevet Lucasfilm. Marvel hører jo også under Disney, men det er mere eller mindre udelukkende Kevin Feige der styrer Marvel Studios. Kevin Feige har en rød tråd og falde tilbage på hvis ting begynder og gå galt med instruktørerne, men han er bestemt begyndt at give instruktørerne mere frihed, bare se på Thor Ragnarok. Mht Lucasfilm, så mangler Kathleen Kennedy en rød tråd og falde tilbage på, så instruktørerne ikke fucker for meget. Det er desværre for sent nu. Håber bare Abrams kan redde lidt af franchisen i episode 9. Blandt andet ved at bringe Luke tilbage som force ghost, selvom jeg tvivler på at det kommer til at ske.

Skriv ny kommentar: