Luke Skywalker-skuespilleren Mark Hamill tager igen afstand fra “The Last Jedi”.

Han har før luftet sin utilfredshed med “The Last Jedi”, indtil han igen fortrød den.

Altså at han sagde den offentligt.

Nu lufter Mark Hamill på ny sin kritik af den retning, som Rian Johnson tog karakteren Luke Skywalker:

”Jeg sagde ‘hey, hvordan skiftede jeg fra at være den mest optimistiske, positive karakter til den her sure, selvmordstruede mand, der vil have folk væk fra sin ø?’ Det var en radikal ændring… Min forståelse af karakteren var, at selv om jeg valgte den nye Hitler med troen på, at han var det nye håb, ja, så ville jeg have det skrækkeligt, men jeg ville aldrig i hemmelighed tage ud på en ø og slukke for Kraften,” siger Hamill til IGN.

Selv har Rian Johnson forsøgt at dæmpe konflikten imellem ham og Hamill, men det virker altså ikke, som om Mark Hamill kan acceptere den skæbne, som Johnson valgte for Luke Skywalker.

Senest har en gruppe utilfredse “Star Wars”-fans begyndt en indsamling til fordel for et remake af “The Last Jedi”.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

tja man kan jo mene om den "nye" luke som man vil, men det er trods alt på ingen måde, noget hr Hamill bestemmer :)
Gravatar

#2 Krurri 3 år siden

Mon han har været utilfreds nok til at han har afvist lønnen fra filmen :) tvivler
Gravatar

#3 Benrok 3 år siden

#2 hvis jeg bliver sat til noget arbejde som chefen og jeg ikke er enige i, vil jeg satme stadig have min løn for det
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#1 Nu er det jo ikke kun noget han mener, men en stor gruppe af fansene.

Jeg kunne have accepteret nogle ting, hvis de havde kommet med en forklaring, som vi endnu ikke har fået. Jeg har hørt at JJ Abrams havde tænkt sig en anden afslutning på sin film, men Kaleen Kennedy og Rian Johnson ville force-kastrere Luke så han havde vendt sig bort for kraften. Derfor blev det ændret, og derfor tabte han til en pige, der kun havde kendt til kraften i en uge.

Ligesom Rey vil jeg også gerne vide hvorfor han vendte det hele ryggen.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 det udtaler jeg mig slet ikke om, for det er ikke hvad artiklen handlede om, forholder mig kun til at hans mening som sådan er irrelevant :)

som jeg også sagde, om man kan lide det eller ej, er enig eller ej, osv er noget andet, men i bund og grund er hans mening irrelevant, for ja han har muligvis en ide om hvordan Luke er, men det er nu engang instruktøren/manuskriptforfatteren der i sidste ende bestemmer det.

og ja han skal have lov til at have sin mening, men den er bare ikke mere relevant, end din eller min eller enhver anden persons.
Gravatar

#6 OliverDK 3 år siden

#5 Hans mening er jo ikke irrelevant. MH taler med en "larger voice" end vi andre og det kunne jo være, at jo flere "larger voices" gjorde det, jo større var muligheden for Disney/Lucasfilm faktisk lyttede til den konstruktiv kritik der findes og fik vendt skuden på brandet Star Wars.

Lige nu virker det i hvert fald ikke til Disney/Lucasfilm er ret lydhørt, men en ting er sikkert de lytter i hvert fald ikke, hvis ingen (inklusiv MH) sagde noget udfra argumentet/tankegangen, at det er jo irrelevant at sige noget.
Gravatar

#7 Mads47 3 år siden

Synes faktisk denne konstante brok fra Mark Hamill er ved at være ret uprofessionel. Kan virkelig godt lide manden og kan også godt forstå at det ikke var den udgave af Luke han ønsket. Men det er blevet alt for meget.

Hvad end man synes om filmen, så synes jeg den var god og Mark gjorde det utroligt godt.
Gravatar

#8 Mejse 3 år siden

#4 nu skal du nok også passe på med at slynge ting som "en stor gruppe af fansene" ud, for er det virkelig en stor del, eller bare den mest højtråbende del ? der er over 100 millioner mennesker der har set filmen, og mange af dem kan nok godt gå under betegnelsen fans, måske ikke super fans, men en fan behøver ikke tilbede hvad man er en fan af.....så vil du virkelig holde fast i at det er en stor del af dem der har det sådan ? eller er det kun "rigtige" fans der gælder ?
Gravatar

#9 Gridlock 3 år siden

#8 Man skal dog også passe på ikke bare og bagatellisere fans samt deres bekymringer og kritik, for det kan i DEN GRAD gi bagslag.
Rigtig mange er af den mening at Solo a Star Wars story til dels var et flop på grund af at mange fans ikke kunne li TLJ samt den politik, der blev kørt både i filmene og uden for filmene og dermed valgte og droppe den samt ikke og anbefale den til deres venner.

Hvis man skal tro på rygterne er der panik hos Disney, fordi i stedet for og hive en masse mio hvis ikke mia ind på Star Wars ser det ud til at de taber penge på det.
Hvis Star Wars 9 også bliver en finansiel fiasko, fordi mange Star Wars fans simpelthen vælger og droppe den, tror jeg ikke vi ser endnu en star wars film i lang tid.

Marvel på den anden side lytter til fansne og ser ud til at de hiver en masse penge ind.

Gravatar

#10 Mejse 3 år siden

#9 det siger jeg slet ikke man ikke skal, man skal altid lytte på ens kunder, man skal ikke altid gøre som de vil have men lytte skal man, ændre dog ikke på at kaste rundt med "stor del" ikke er rigtigt :)

tror ikke de rygter er noget man skal stole på, taget i betragtning, at de med alt det salg der følger med star wars ting (billetter legetøj og digitale ting og fysiske medier, plus andet gøjl) har tjent købs prisen hjem :)

selvfølgelig er de ikke tilfreds, men man opbygger ikke et af de største brands i verden, på at panikke ved lidt sure folk og et flop, det er hverken første eller sidste gang det sker i Disney, og lige meget hvordan det går med den næste film, kommer vi til at se MEGET mere star wars i nærmeste fremtid, bare et spørgsmål om hvordan det kommer til at se ud.

Skriv ny kommentar: