Få har ment så meget om “The Last Jedi” som Mark Hamill – nu er Luke Skywalker-skuespilleren ligeglad med “Star Wars”.

Han har betvivlet retningen for Luke Skywalker i “The Last Jedi”, ligesom han tidligere gerne ville gentage rollen i “Episode IX”.

Nu dropper Mark Hamill ud af “Star Wars”-debatten – han er ligeglad med en eventuel fremtidig rolle i “Episode IX”:

”Du spurgte tidligere: ‘Vender du tilbage?’ Jeg er ligeglad,” siger Mark Hamill til ABC.

Det skyldes, at Harrison Ford og særligt Carrie Fisher ikke længere er med i “Star Wars”-universet – nu skal der nye folk til.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 MystiskeMox 6 år siden

Ja, og mon ikke der skal tilføjes at de har ødelagt Skywalker så er det klart at man bliver ligeglad.
Gravatar

#2 Mads47 6 år siden

MystiskeMox (1) skrev:
Ja, og mon ikke der skal tilføjes at de har ødelagt Skywalker så er det klart at man bliver ligeglad.


Det siger Mark Hamill jo så på ingen måder, det er jo bare dig der lægger dine værdier over på Hamill.

Det sagt har han aldrig sagt at han er ligeglad, men at Star Wars ikke betyder det samme for ham mere som det har gjort. Det har noget at gøre med at Harrison Ford og Carrie Fisher ikke længere er en del af franchisen og det aldrig vil blive det samme for ham igen.

Her er hans faktiske udtalelse...

"It really has tarnished my ability to enjoy it to its fullest," Hamill said, speaking about the loss of Fisher and returning to Star Wars. "You were asking earlier, 'Are you gonna come back?'

"I Don't care anymore on that level, because Han Solo is gone, Luke us gone and you can't get the band back together the way you wanted it and it shouldn't be that way. It is what it is and rather than being sorry that we can't have more of her, I'm just grateful that we had the time with her that we did."."

https://abcnews.go.com/Entertainment/video/rare-ch...

Det handler ikke om hans karakter, men hans Star Wars familie ikke længere er en del af det.

Så inden man lægge sine børne sure mavefornemmelser og egne holdninger over på Mark..kunne man så forhelved ikke undersøge hvad manden rent faktisk hentyder til.
Gravatar

#3 Blandet Landhandel 6 år siden

Mads47 (2) skrev:
Så inden man lægge sine børne sure mavefornemmelser og egne holdninger over på Mark..kunne man så forhelved ikke undersøge hvad manden rent faktisk hentyder til.


Det er for meget forlangt...
Gravatar

#4 SublimeKen 6 år siden

#2

Jeg har en fornemmelse af at Hamill også er ligeglad, pga. den dårlige modtagelse af The Last Jedi, fra fans verden over. Hamill har selv været ude og sige at han var skuffet over måden hvorpå Skywalker blev behandlet på i The Last Jedi, hvor han ordret sagde "That's not my Luke". Han var så senere hen mere diplomatisk omkring det, ved at sige at det var det bedste for den historie, som sagtens kan have noget at gøre med at Lucasfilm/Disney har "tvunget"(I mangel af bedre ord på nuværende tidspunkt) ham til støtte filmen noget mere, som ofte er tilfældet.

Personligt var jeg ikke så skuffet over Last Jedi, som mange fans virker til at have været. Men efter at have set den som et led i et Star Wars maraton, må jeg indrømme at den virker ret malplaceret i filmserien og var egentlig ret skuffende. Men har aldrig rigtig været en kæmpe Star Wars fans, mere sådan casual fan, så er egentlig lidt ligeglad. The Last Jedi, var en god film i sig selv (Måske lige med undtagelse af Casino delen), men er ikke særlig god som et led i filmserien. På samme måde havde jeg det med Iron Man 3. Ret god film i sig selv, men ikke som en del af det større univers.
Gravatar

#5 Mads47 6 år siden

#4 Ja self er der lidt skuffelse hos Hamill ang. hans rolle, det er bare tydeligt at Mark var meget tætte med Harrison og Carrie. Det sagt har han udtalt at det er ikke fordi han ikke vil være med eller har tænkt sig at sige nej til Epsiode 9, men det gør ham ikke noget hvis han ikke er med.

Jeg ligger personligt ikke meget i alt det brok der ang. filmen. Ja filme har delt vandene. Men langt størstedelen er tilfreds, oftest er det dem der er vrede der råber højest og derfor giver illusionen af at de er mange. Jeg kender dette sygelig toxic fanboy syndrom fra Hitmanforum hvor jeg har været medlem siden 2011 og det er ikke meget anderledes der. Folk er der tilfredse / glade har sjældent samme behov for at presse andre deres holdninger på ærmet, hvilket er med til at give denne absurde fordeling som er yderst misvisende. Dette gælder også alle andre former for reviews, om det er mad, musik, spil. Folk er også langt mere tilbøjelige til at efterlade et negative review, hvis de får serveret et lorte måltid og betjening også var ringe.

Det er også den samme gruppe af bruger der gang på gang går i selvsving lige så snart det handler om The Last Jedi. Det sidste halve år har de ikke kunne få nok af at svine alle aspekter af filmen til, det er trættende og det er ikke andet en dræbende for debatten.

Dertil at det vigtigt at vide at Empire Strikes Back var i sin tid lige så kontroversiel som Last Jedi, Phantom Menace. Det var først efter Return of the Jedi at den opnået den status vi kender i dag og lur mig ikke om dette ikke også ender med at være tilfældet med Last Jedi.Denne to delte youtube video går i dybden med hvordan vi ser Star Wars og hvordan de var modtaget i sin tid. Det er yderst interessant, set med nutidens øjne hvor Star Wars er så stort.
Gravatar

#6 MystiskeMox 6 år siden

#4
Ja, det siger sig selv at der er nogle meget højt oppe i systemet, der har fået Mark Hamill til ikke at stå ved sine første udtalelser "...that's not my Luke...".
I øvrigt meget modigt af Mark og det er helt usædvanligt sjældent, så det har formentlig gået ham ret meget på og vi ved godt hvordan chefer og store koncerner har det med sådanne udtalelser og så i en så stor $-filmserie.

Så kan man selv gætte på om hans oprindelige indskydelse eller hans ændrede er dem han egentlig mener...Ikke at det burde være så svært.

Rotten Tomatoes audience score er i øvrigt nu nede på 47%.

Skriv ny kommentar: