På IESB kan man nu se et interview med Mark Hamill, hvor han bliver spurgt om der er hold i rygterne om en “Star Wars” tv-serie, og om han skal spille Skywalker endnu engang.

Hamill bekræfter at der er en serie på vej, og at der altid er en mulighed for at en ældre Luke Skywalker kunne vise sig i serien. ”Aldrig sig aldrig”, siger Hamill med et glimt i øjet, men pointerer dog at han ikke har hørt noget officielt om det.

Hamill siger at en “Star Wars” tv-serie er en god idé, da det formentlig betyder at fokus vil være på historien, fremfor special effects. Han siger at det kunne blive ”som ‘Tales of the Jedi Knight’ – som de udfører så godt i tegneserierne.” Han siger også at han ville være positiv over for chancen for at arbejde sammen med sin gode ven, Kevin Smith, der i følger rygter er sat på opgaven at lave spin-off serien.

Hamill bliver yderligere spurgt om historien kunne følge den historie rygter siger, om en ældre Luke Skywalker, der tager en Kenobi-agtig rolle som mentor for en yngre lærling. ”Det var [historien] da [George Lucas] planlagde at lave endnu en trilogi… For længe siden spurgte han mig om jeg ville være med til det, og give sablen videre til et nyt ungt håb.”

Hamill nævner yderligere at han er klar til at lave en fortsættelse til hans “Comic Book: The Movie”, og hoppe tilbage i rollen som Don Swann. ”Jeg tror det kunne være interessant at se Don Swan vælge den rette manuskriptforfatter, den rette instruktør…. Vi kunne åbne den med en trailer fra den færdige film og resten af filmen ville være som Robert Altmans ‘The Player’, hvor man ser denne helt vildfarne karakter jeg spiller, denne uvidende gut, fortabt i Hollywood.”


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 filmz-j.b 14 år siden

Det ville da være fedt at se Hamill trække i dresset igen og påtage sig Luke Skywalker rollen. :):)
Gravatar

#2 Nikmi 14 år siden

Lyder Kult. men jeg har hørt mange rygter om starwars. nogle snakker om det bliver an animeret tegne film. nogle words om det?
Gravatar

#3 filmz-Munk 14 år siden

#2
Det var lige godt satans at begynde at diskutere star wars på dette tidspunkt af dagen... tsk... ;)

Men ja.. mon ikke det vil skabe glæde i nogen kredse, ligesom andre kredse vil kritisere det, da de mener der ikke skal røres ved star wars universet!

Selv ved jeg sku ikke hvordan jeg skal forholde mig til det!
"Sound editing is a lot like sex. Its usually done alone, late at night and with a lot of electronic gadgets."
- Steve Carell
Gravatar

#4 filmz-Road Runner 14 år siden

Lige tegnefilm er heller ikke min stil.... hvis de skal lave nogen serie.. så skal den enten være RL eller animations.. alla toy story/De utrolige osv...

Men jeg syntes godt de må pille lidt ved SW universet.... syntes der er LIDT for mange løse ender efter 1'eren og 2'eren kom.... hvis de kunne lave 2-3 episoder mellem hver film..... det ville ikke skade mig :)

Eller de kunne filmatisere mange af de fan-bøger der er blevet skrevet :)
Gravatar

#5 cluq 14 år siden

Jeg synes det kunne være SÅ cool hvis lucas lavede de sidste 3 Star Wars film med Mark Hamill som Luke - totalt sejt :)
Gravatar

#6 filmz-blaznee 14 år siden

Tales Of The Jedi tegneserien som en 22 afsnit a en time tv. serie.. Kunne være cool, men ak, nok alt for dyr at lave..

Synes ikke en tv serie skulle være om Luke, Han, Leia og Chewie...
Gravatar

#7 filmz-Kadann 14 år siden

Man kunne sagtens lave en serie over "Young Jedi Knights" serien f.eks.. der er mulighed for at alle de gamle kan dukke op med jævne mellemrum og at Mark Hamill kunne få en ret central rolle.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 Confused101 14 år siden

Bare den bliver ligeså god som Star Wars jule filmen...just kidding. Nej, jeg synes nu det lyder som en god idé med serien...hvis den altså laves ordentlig, og jeg tror på Kevin Smith blive gøre navnet ære...han er jo SW fan selv.
Gravatar

#9 filmz-Exitium 14 år siden

hvis selve serien bliver den samme gode og flotte kvalitet, så hvil jeg ikke have noget imod en serie
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#10 erikjust 14 år siden

en om star wars i don´t see why not. Dog skal man tænke over hvornår man vil plasere tiden.

hvis man laver den før fimene og der omkring hvor spillet knights of the old republik forgår well så har du stort set meget frie hænder til at lave ja nesten hvad end du vil det bliver straks svære hvis det skal forgå efter filmene der har du ikke så fri hænder igen der er lavet tons og atter tons af star wars bøger og tegne serier der omhandler den tid og hvcad jeg lige har skimtet af dem siger alle sammen at Leia og han solo bliver gift og for tvilinger en dreng og en pige som så senere begge bliver jedi ridere.
luke ja han skulle efter signe oprette en nye jedi skole som den vi ser i 1´ern og 2´ern.

så jo en star wars serie kan godt laves dog ved jeg ikke helt omrking de oginale skuespillere ja de var okay den gang og mark hammil og harrison ford ser da stadig nogenlunde ud som de gjore den gang de har bare fået et par grå hår eller to med tiden meeeeeeeenn hende der spillede Leia Carrie Fisher well tjek denne side http://www.imdb.com/name/nm0000402/ ligefrem den skønhed hun var tilbage i 1977 ja det er hun ikke længere og at se hende tilbage i rollen som Leia well det vill nok glæde fansne meeeeeeeeeeennnnn jeg tror illutionen ville briste lidt.

Skriv ny kommentar: