Der laves for mange “Star Wars”-film, publikum bliver mætte, advarer Mark Hamill. 

Disney har ikke spildt tiden efter købet af “Star Wars”-rettighederne. Én stor spillefilm om året plus animerede serier.

Den udvikling bekymrer Mark Hamill, der mener, at Disney bør sætte farten ned:

”De burde sætte tempoet ned, fordi du vil ikke overmætte. Fem måneder efter vi havde premiere, så kommer ‘Solo’. Så jeg sagde til Disney: ‘Virkelig? Kunne I ikke det mindste vente til jul?'” siger Hamill til CinemaBlend.

Efter “Solo” er “Episode IX” planlagt med premiere i 2019.

Derfra venter en ny film-trilogi fra Rian Johnson, en Obi-Wan Kenobi-film, en række “Star Wars”-film fra “Game of Thrones”-skaberne samt en “Star Wars”-serie til den kommende streaming-tjeneste fra Disney.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 nathue 6 år siden

Nej, speed det for Guds skyld op, så folk bliver trætte af det hurtigere, så det hurtigere får en ende. Star Wars, been there, done that, time to move on.
Gravatar

#2 Gridlock 6 år siden

Som alt andet er det en balance.
Hvis Disney venter for længe med og udgive en ny star wars mister publikummet interessen for det og går videre til det næste.
Hvis de spytter det hele for hurtigt ud, mister publikummet også interessen for så falder kvaliteten drastisk og så er der ingen der gider og se det seneste star wars.

Så sæt farten ned og kvaliteten op.
Gravatar

#3 SverriJ 6 år siden

OMG.. Jeg er ved at være godt træt af Mark Hamill. Han beklager sig hele tiden.
Gravatar

#4 MystiskeMox 6 år siden

Mark har som sædvanlig ret.
Og skal de have fart på så skal de lave rigtig gode film.
Star Wars universet er det mest fantastiske på det hvide lærred selv om Johnson m.fl. prøver at gøre deres for at det ikke forholder sig sådan.
Gravatar

#5 Justin 6 år siden

Glemmer interessen ?

Da episode 1 udkom var det 19 år siden der sidst havde været en Star Wars film, og det så ikke ud til at nogen havde glemt Star Wars, det er det eneste tidspunkt jeg har hørt folk klappe at en forfilm
Gravatar

#6 Gridlock 6 år siden

Justin (5) skrev:
Glemmer interessen ?

Da episode 1 udkom var det 19 år siden der sidst havde været en Star Wars film, og det så ikke ud til at nogen havde glemt Star Wars, det er det eneste tidspunkt jeg har hørt folk klappe at en forfilm


Det er så ikke helt korrekt ja Star Wars havde ikke været på lærred, i 19 år men det var i DEN GRAD blevet holdt i live af andre medier som bøger, tegneserier, spil og ligne.

Hvis Star Wars var sluttet ved Return of the Jedi og så havde der ikke været noget andet ingen enhanced edition, ingen tegneserie, nul bøger eller noget som helst.
Kan jeg garantere at folk havde mistet interessen for Star Wars det var stort engang men ikke længere.
Gravatar

#7 Blandet Landhandel 6 år siden

Star Wars havde da netop været i biograferne med de nyrestaurerede udgaver inkl nye scener igennem 90’erne.
Gravatar

#8 pinochio80 6 år siden

Nu skal i høre min version af hvad jeg forventede af TLJ: Det viser sig at den egentlige grund til at Ben er blevet til Kylo Ren er pga fordærgelse af sin mor Leia. Hvorfor det? Fordi Leia i mange år var gået over til “the Dark side”, og har fungeret som “undercover”. Lidt ligesom Palpatine. For ca i slutningen af SW 6 fornemmer Darth Vader at Luke har en søster. Såå, hvis nu det viste sig at den mørke side fik fordærvet Leia, og hun i al den tid mellem SW 6 og 7 altid har arbejdet undercover. Luke ville i slutningen af TLJ finde ud af at det. I SW 9 ville han tage kampen op mod hende, og ville blive nødsaget til at dræbe sin søster..

Se det ville være en rigtig god ende på SW sagaen om Skywalker. Sikke en familiedrama og sikke en tvist det ville have været. På højde med tvisten om at Darth Vader var Lukes far!

Hvad tænker I? :-)

Skriv ny kommentar: