Martin Scorsese, der vandt sin første Oscar for bedste instruktør ved det 79. Oscar-show, blev forleden adspurgt af nogle journalister angående den annoncerede sequel og prequel til “The Departed”.

Scorsese fortalte, at William Monahan var i gang med et manuskript, og at hvis Scorsese fik instruktørtjansen igen, ville han arbejde på at få gangsterveteranen og sin gamle ven Robert De Niro med i filmen.

Desuden fik man at vide, at grunden til, at Jack Nicholson var klippet skaldet, var pga. en kommende rolle i filmen “The Bucket List” med Morgan Freeman.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 filmz-Scarface 17 år siden

JAAA!!! :D

Troede aldrig jeg ville blive vidne til en filmtrilogi, som næsten kommer til at være på højde med Godfather! :D
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#2 dolphinfriendly 17 år siden

...hvad fanden snakker du om? Hvis "The Departed" nogensinde bliver en trilogy, er der virkeligt langt vej før den nærmer sig noget der kunne ligne "Godfather" niveau - hvis man skal dømme udfra den nuværende film.

Gravatar

#3 Yoda 17 år siden

#1

Kun tiden kan vise om "The Departed" evner at opnå samme status som "The Godfather".

Og hvis man endelig skal sammeligne filmene, så er "The Departed" lysår fra de kvaliteter, "The Godfather" besidder. Sagt lidt groft, så når "The Departed" ikke "The Godfather" til sokkeholderne!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#4 PredatorX 17 år siden

Jeg synes The Departed var en kanon fed og underholdende film! Men nogen Godfather er det fandeme ikke. Skulle det endeligt være er Goodfellas et langt bedre valg, selvom den stadig er lysår væk fra Godfather. Godfather Light måske?

At sammenligne Godfather og The Departed/Goodfellas, er som at sammenligne... hmmm Lord of the Rings med Dragonlance. Det burde stå klart hvem der vinder.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 filmz-Sjovhat 17 år siden

neej, den når sgu nok ikke Godfather tror jeg heller ikke, men jeg tror sgu godt det kunne blive en hæderlig triologi, det var rart at se Nicholson i en fed rolle igen efter de der komedier, så skal De Niro i 2eren og Pachino i 3eren, det ville være toppen.
Gravatar

#6 filmz-Scarface 17 år siden

The Departed bliver vores generations The Godfather-trilogi. Hvis Coppola alligevel skulle gå hen og blive for snobbet til GF IV, så kan vi jo altid glæde os til The Departed-trilogien.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#7 filmz-vanilla 17 år siden

Yessir!
Gravatar

#8 filmz-Bruce 17 år siden

Hvis den kommer på højde med Godfather trilogien, så skal man nærmest slutte af med Citizen Kane og Vertigo!

Underholdende film. Videre...
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 Yoda 17 år siden

#8

lol ;-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#10 filmz-Bulldog 17 år siden

Vil gerne forsvare Scarface en smule.
"Godfather - Part 3" trækker en HEL del ned, hvis "Godfather" skal anses som en trilogi (hvor jeg vælger at se det som en film i 2 dele, da selv Coppola har indrømmet at historien var slut efter Part 2, og at han kun gjorde det for pengene).

Men I har ret - der er stadig langt derop!

Skriv ny kommentar: