Martin Scorsese, der vandt sin første Oscar for bedste instruktør ved det 79. Oscar-show, blev forleden adspurgt af nogle journalister angående den annoncerede sequel og prequel til “The Departed”.

Scorsese fortalte, at William Monahan var i gang med et manuskript, og at hvis Scorsese fik instruktørtjansen igen, ville han arbejde på at få gangsterveteranen og sin gamle ven Robert De Niro med i filmen.

Desuden fik man at vide, at grunden til, at Jack Nicholson var klippet skaldet, var pga. en kommende rolle i filmen “The Bucket List” med Morgan Freeman.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 filmz-d4||3 16 år siden

Scorsese og De Niro!!!! Det siger det hele.. Det er det bedste team der er og bliver i filmhistorien :P

OG jeg må sige som en rigtig rigtig stor mafia/gangster film fan at The Departed ikke vil ku måle sig med noget af The Godfather.. Og jeg sys Godfather 3 er mindst ligeså god som de to andre.. Den er rigtig fed.

Tror aldrig man vil komme til at huske Frank Costello som man husker Vito og Michael Corleone. Dem tror jeg da alle ved hvem er, ellers er de gået glip af en meget stor del af filmhistorie :D
Gravatar

#12 fasslars 16 år siden

#2

Det skulle gerne blive til en trilogi, eftersom "The Departed" er en amerikansk udgave "Infernal Affairs", der netop ér en trilogi.
Gravatar

#13 PredatorX 16 år siden

#6

Sjov indstilling. Mærkeligt at have det sådan med film, der endnu ikke er lavet.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#14 elwood 16 år siden

Hmm gad vide om den her trilogi så også på et tidspunkt, vil indeholde en scene med et fly der vil blæse os alle væk, og være det vildeste vi har set nogensinde 8-)

For at kommenter på selve ide'en om en Mulig Godfather 4, Not gonna, Never Will, should not Happen Capiece 8-)

Karakterene er for stærkt bundet til skuespilleren, at man aldrig vil acceptere erstatninger på den front.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#15 dolphinfriendly 16 år siden

#12 Jeg er godt klar over at Infernal Affairs er en trilogi, en ganske vellykket af slagsen, men det er ikke ensbetydende med at alle tre absolut skal gennem den amerikanske remake-kværn.

#14 Der kommer både en Godfather 4'er og prequel... :(

Gravatar

#16 fubar 16 år siden

#15 Der er vel heldigvis intet der er helt sikkert endnu
Gravatar

#17 filmz-mr.filmfreak 16 år siden

Jeg kan ikke lige se hvordan The Departed 3 skal blive til noget, eftersom der er ikke så mange personer der overlever i The Departed. Ved mindre de laver 2 prequels, eller laver en helt ny version som ikke har noget ved Infernal Affairs 3 afgøre. Man ved aldrig hvad de kan finde på.
Gravatar

#18 fubar 16 år siden

#17

Sådan som jeg har forstået det, skal 2'eren være en efterfølger mens 3'eren er en prequel. I 2'eren skal hovedrollerne spilles af Mark Wahlberg og De Niro. Mens det orginale cast fra 1'eren skal medvirke i prequelen.
Gravatar

#19 filmz-Bruce 16 år siden

Tja hvis han så fortsætter med de gode dokumentarfilm ved siden af, så pyt!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#20 filmz-Is 16 år siden

Tja... Håber at det bliver til noget, for det kan hurtigt blive til en fiasko...

Skriv ny kommentar: