Med slutningen af “Avengers: Age of Ultron” in mente samt de ting, der er sluppet ud om plottet til “Captain America: Civil War”, så virker det til, at Avengers-holdet er ved at blive permanent forandret. Det bekræfter Marvel nu.
Se også: Kevin Feige: Uundgåeligt at Marvels film og serier mødes
Den endelig transformation af Avengers-holdet, som vi lærte at kende det i Joss Whedons “The Avengers” fra 2012, vil ifølge Marvel-chef Jeremy Latcham ske med dobbelt-filmen “Avengers: Infinity War”:
”Jeg tror, det definitivt bliver enden på en version af det hold, som vi har lært at kende som The Avengers. Ingen ved helt præcis, hvad der kommer til at ske i den film, men jeg tror, at den nuværende udgave af det hold – hvilket vi allerede så tegn på i ‘Age of Ultron’ – er under udvikling,” siger Latcham til Collider.
Fans skal dog ikke begræde denne udvikling alt for meget, da selve idéen om Avengers-holdet vil leve videre i nye konstellationer:
”Men idéerne, idealerne og de ting, der gør Avengers til Avengers, vil stadig eksistere. Det bliver ikke enden på Marvels Cinematic Universe, Men jeg tror, det bliver enden på en del af det.”
Første del af “Avengers: Infinity War” får premiere d. 4. august i 2018, imens anden del udkommer præcis et år senere.
#11 henrique406 9 år siden
Hehe, you crack me up :)
#12 Hive 9 år siden
Ja, i nogle udgaver er han. Dog ikke i Nolans univers, det er korrekt.
En glad gøgler der bekæmper super-skurke med ramasjang og festivitas, iført spids hat og bjælder. [/quote]
Tjah du har da lige beskrevet de fleste af hans fjender, inklusiv hans nemesis, den mest profilerede skurk i hele DC-universet...
Enig. Men i og med at du, uden nogen egentlig anledning, beslutter dig for, at tale nedsættende om Marvels tilgang, fandt jeg det relevant, at stille det spørgsmål, som du egentligt stadig ikke har svaret på: er dystert nødvendigvis bedre? Du får det jo til at lyde som om, at "dyster" er hovedingrediensen i at lave en succesfuld superheltefilm. Det er jeg bestemt ikke enig med dig i.
Javist, Nolans trilogi er samlet set lidt af et mesterværk i superheltegenren (mest de to første, men lad nu det ligge)... men hvad med Batman Forever? Batman & Robin? Man of Steel? Er de bedre end så meget andet, bare fordi de er mørke og dystre?
Film som Spider-Man 1-2, Guardians of The Galaxy, Iron-Man og til dels Ant-Man viser, at en superheltefilm sagtens kan fungere uden en deprimerende stemning.
Vi kan da alle sammen se forskel. Hvor i alverden giver jeg eller andre til udtryk, at vi ikke kan det? Hvis du ikke kan forstå, hvad vi skriver, så bør du nok ikke kommentere på det...
#13 Lazlo H 9 år siden
Nedsættende om Marvel? På ingen måde. Guardians of the Galaxy var en befriende original underholdende superhelte-film. Jeg kunne godt lide alle tre Iron Man-film, den første Thor og Hulk samt Captain America. Marvel har lavet en superhelte-fest med deres MCU og det er de langt hen ad vejen sluppet flot og uhyre velproduceret fra. Med den ligegyldige og for larmens skyld larmende Age of Ultron synes jeg dog at formatet er ved at være fyldt til randen, og hele ståhejet begynder at knirke i fugerne. Alt det her superhelte-bonanza-galore hvor der bare skal stoppes så mange karakterer ind i een film som muligt, det bliver anstrengt og fjerner fokus og ender i en gang farvelade fedteri hvor alt drukner i hinanden. Det bliver med andre ord for fjollet, og det er set i lyset af dén udvikling, at jeg som fan af Batman naturligvis flytter mig tilbage mod velkendte vande. Det har ikke noget med at være nedsættende overfor Marvel.
Desuden er jeg da fuldstændig klar over Jokerens rolle i Batman-universet. Det rokker bare ikke en bjælde ved det mørke gotiske set-up i Burtons film, og at Batman som nattens ridder klædt i sort, alt andet lige er mindre farverig end så mange andre helte. Jokeren er blot den perfekte gale kontrast og kontraster har det med at fremhæve i hinanden qua deres modsætninger. Et festfyrværkeri af en skurk (som Jokeren i Burtons Batman) gør jo ikke Batman til nogen solstråle - tværtimod.
Så nej, dyster er ikke nødvendigvis en hovedingrediens i enhver superheltefilm. Slet ikke. Det ville næppe gavne den fremragende Guardians of the Galaxy. Det er dog en ingrediens jeg foretrækker, og efterhånden savner, ovenpå at være blevet godt mæt af det store overdådige Marvel-måltid. En ingrediens jeg håber Batman vs Super-Man kan spæde lidt op med. Især i og med da Batman jo i bund og grund ER en noget mørkere karakter end så mange andre. At mørk og dyster er en personlig præference hos undertegnede er ikke lig med hverken en underkendelse af Marvel såvel som en favorisering af ALT med Batman, trods det faktum at han er min favorit på superhelte-hylden.
Batman & Robin af Schumacher er direkte gyselig (og så bestemt heller ikke Batman-dark) og realismen man spiller på i Nolans univers og samtidig som følge deraf ofrer det helt grundliggende comic-feel i større doser, den er jeg heller aldrig blevet helt gode venner med. Burton er min Batman-fortolker (sammen med Miller). Nolan var højst hæderlig. Ja, langt de fleste af de nye MCU-film fandt jeg mere underholdende end Nolans storhedsvanvid (især den sidste, men lad nu det ligge...)
Du sluttede af med at beskrive alle superhelte som nogle individer med absurd urealistiske superkræfter iført farvestrålende heldragter... Udfra den generalisering var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt du havde forstået det hele. Som Burton-Batman-fan har jeg nemlig lidt svært ved at se dennes Batman som værende udstyret med absurd urealistiske superkræfter, endsige iført farvestrålende heldragt.....endda i to film der på ingen måde spiller på realisme, medmindre vi snakker realisme inden for de rette rammer...
#14 Elvira39 9 år siden
At du bedre kan lide heltefilm uden for meget fjol og grin og helst ser dem placeret i et mere mørkt univers har jeg ikke kritiseret. Jeg kommenterede at jeg generelt møder dem der tror at mørkt/dystert er et kvalitetsmærke. Det er det jo ikke i sig selv. At du så føler dig ramt personligt skal jeg da gerne undskylde:-)
Bedre end hvad? Bedre end gennemsnittet af superheltefilm? Hvis instruktøren hed Paul W.S. Anderson ville jeg kalde det dumt at antage ja. Men hvis en film bygger på en god fortælling er det vel fint at håbe at den kan leve op til dette uanset filmens tone så længe det rammer forlægget?
En voksen mand der render rundt iført et flagermus kostume ville jeg altid betegne som temmelig farverigt når det samtidig er en superheltefilm. Hive rammer også plet med skurken:-)
Hvis du ikke kan forstå hvad jeg skriver burde du måske ikke kommentere på det;-)
#15 Lazlo H 9 år siden
Nej, der findes folk der FORETRÆKKER det lidt mere dystert og ikke nødvendigvis mere seriøst
DU mener det er dumt - du er mig bekendt ikke den overordnede smagsdommer. Hvis der er noget der er dumt, så er det at konkludere på andres vegne.
Igen - DU mener der intet dystert er ved Batman (og Superman filmene, som retteligt ikke har meget mørke over sig). Jeg mener, at sammenlignet med Avengers er Burtons Batman (og Nolans) netop noget mere dyster selvom det selvfølgelig stadig er comic-book movies. Det er det eneste jeg har prøvet at skære ud i pap.
I al beskedenhed så uanset smag og behag, så kræver det altså ikke den store høje hat at se stil-forskel på de hidtidige MCU,er og så Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight og The Dark Knight Rises
Hvad man så personligt foretrækker er en anden sag, men i min optik er du netop ikke særligt objektiv desangående
#16 Elvira39 9 år siden
Jeg konkluderer ikke på andres vegne. Det er helt og holdent på egne vegne at jeg konkluderer at det er dumt at tro at dystert er en kvalitet i sig selv objektivt set;-)
Jeg har så ikke kommenteret på dette. Så du drager konklusion om min mening uden at kende den. Jeg er jo faktisk enig med dig i at de er mere dystre. Ellers ville det da også være temmelig dumt at konkludere at dystert ikke i sig selv er en kvalitet:-)
I al beskedenhed kræver det ikke det store at se hvad jeg har skrevet og altså ikke har skrevet om dette her?
Hvorledes er jeg så subjektiv?