Marvel Studios leder efter en type som Alison Brie til højprofileret Avengers-rolle.

MCU-serien “She-Hulk” har begyndt jagten på hovedrollen som Jennifer Walters, der er tiltænkt en fremtidig rolle som en del af Avengers-holdet – læs om det her.

Tidligere har kravene fokuseret på, at det naturligvis skal være en kvinde – helst i alderen 26-34 år.

Selv om Alison Brie ganske vist er 37 år, så kan hun meget vil vise sig at skulle indtage rollen som kusine til Bruce Banner/Hulk i “She-Hulk” på Disney Plus.

Marvel Studios søger således aktivt efter en skuespiller til rollen, der som typer minder om Alison Brie, skriver MCU Cosmic.

Brie er kendt fra serien “Community”, hvilket er interessant af to årsager. “Avengers: Endgame”-instruktørerne Anthony og Joe Russo har instrueret 35 afsnit af “Community”, der er skabt af Dan Harmon.

Dan Harmon er én af hjernerne bag “Rick and Morty”, der blandt andet er skrevet af Jessica Gao, som er skaberen af “She-Hulk”-serien.

Alison Brie er desuden kendt fra komiske roller fra “The Disaster Artist” og “LEGO Filmen”, hvilket kunne tyde på en komisk tilgang til “She-Hulk”.

Læs også ‘Red Hulk vil vise sig i MCU-serie på Disney+‘.

“She-Hulk” får premiere i Phase 5 af MCU på Disney+.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Boyer 1 år siden

Gerne en humoristisk tilgang til serien. Det er en fin vej at gå. Er stor fan af den måde John Byrne lavede tegneserien på, og det må gerne blive lidt ala den dur serien stiler efter.
Gravatar

#2 IBA 1 år siden

Hvad med Non-binary-Hulk? Simpelthen for dårlig af Marvel.

Skriv ny kommentar: