Hun findes allerede i tegneserierne. Og “Thor: Ragnarok”-skuespilleren Karl Urban ønsker hende på film med det samme. Så er det realistisk med en kvindelig Thor i MCU? Ja, bestemt, siger Marvel-chefen Kevin Feige.

Se også: ”Ragnarok”-skuespiller vil gerne snart se en kvindelig Thor

Netop fordi en kvindelig udgave af Thor findes i tegneserierne, så er det en mulighed:

”Vi kigger altid i tegneserierne for at få idéer… Nogle gange efter meget specifikke historier som med ‘Civil War’, andre gange kun elementer eller karakterer som med ‘Planet Hulk’. Så alt, der sker i tegneserierne, selv en kvindelig Thor, har stort potentiale og er en del af de idéer, hvorfra vi føder de fremtidige film,” siger Feige til Movies.

I Marvel-tegneserierne er det Jane Foster, der overtager identiteten som Thor. Derfor er det dog ikke givet, at det er sådan, det vil ske i en mulig filmatisering.

For som Kevin Feige forklarer, så er Marvel Comics kun et inspirations-katalog. Et aktuelt eksempel er “Thor: Ragnarok”, der låner elementer fra handlingen i “Planet Hulk”.

“Thor: Ragnarok” har premiere i dag.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 123456789 4 år siden

Det næste bliver vel en sort Captain America, muslimsk Iron Man og en trans Spider''man''
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

#1 øhh har Du aldrig hørt om She Hulk ?
Gravatar

#3 Lard Hanson 4 år siden

#1 arh hold da op
Gravatar

#4 Mads47 4 år siden

Dette er jo intet nyt i, både Marvel og DC er fuldt kvindelige versioner af deres mest populære helte. Mere end ofte er der snakke om et comic book run, hvor nogle andre helte bruger identiteten i stykke tid. De originale helte findes stadig, #1 synes du burde lære din comicbook history inden du gør det til et problem.
Gravatar

#5 Johnny42 4 år siden

#1 med Captain America, Iron Man og Spiderman kan forsøge sig med andre karakterer der overtager deres roller og det har jeg intet problem med.

MEN han hedder THOR, god of thunder. THOR er hans navn, hans navn er THOR, og det er det navn han kaldes. THOR er ingen titel, arbejdsfunktion eller jobbeskrivelse. Det er ganske enkelt hans navn. Derfor kan man ikke have en kvindelig THOR, af den simple grund at det er et drengenavn.

Man kan have en kvindelig Captain America, da dette jo netop er en job-titel, men denne kvindelige Captain America hedder ikke Steve Rogers.

Ud over det så er det mig en gåde, hvorfor når man nu har kastet sig over nordisk mytologi, så ikke i stedet for havde set på nogen af de kvindelige guder, og havde undersøgt deres evner/færdigheder og havde brugt dette til at skabe en ny karakter, som måske udfyldte Thors rolle, men gjorde det på sin egen måde.

Gravatar

#6 jamiemsm 4 år siden

#5 jeg er enig, Jeg syntes det er mærkeligt at Jane Foster bliver til Thor. betyder det at Thor bruger det falske navn fra da han troede han var menneske så? selvom han godt ved han a thor?

og det værste er den statement ham der kom op med Jane Foster = Thor idean
"this is not She-Thor. This is not Lady Thor. This is not Thorita. This is Thor. This is the Thor of the Marvel Universe. But it’s unlike any Thor we’ve ever seen before"

Det er godt nok noget bullshit at fyre af.

#1 er der ikke allerede de helte bortset fra trans spiderman?

#2 hun hedder ikke she-hulk mere. i dag er hun bare hulk :)

Skriv ny kommentar: