Stort “Avengers: Endgame”-læk får MCU-fans til at droppe sociale medier frem til premieren.

Et større læk angiveligt med massive spoilers fra “Endgame” er blevet delt på Reddit og YouTube. Filmz kommer ikke til at beskrive eller dele disse oplysninger!

Det får nu Marvel-fans til at flygte fra sociale medier eller som minimum benytte filtre, der blokerer udvalgte nøgleord som fx ‘Avengers Endgame’.

Der er tilsyneladende tale om spoilers om den sidste del af “Endgame” – så der er altså denne gang tale om seriøse spoilers.

Før spoiler-lækagen iværksatte Marvel Studios en storstilet anti-spoiler-kampagne – læs om det her.

“Avengers: Endgame” får dansk premiere d. 24. april.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 SublimeKen 3 måneder siden

Jeg så den på fucking facebook. Jeg hader dog mig selv endnu mere for ikke at kunne være i stand til at se væk, fordi ærligt talt, det var fucking surrealistisk. Jeg spoiler intet. Kan bare informere om det basale. Det var 5 min af filmen spredt ud, så man så klip fra hele filmen. Det var decideret vilde og surrealistiske scener. Altså vi snakker flere fan-pleasing scener i bare de 5 min, end hele mcu har tilbudt indtil videre. Budgettet må være seriøst vanvittigt for den film.

Heldigvis spoiler den ikke slutningen, så tror bare jeg tager en pause fra nettet den næste halvanden uge. For den spoiler stadig alt for mange ting, jeg gerne ville have fundet ud af i selve filmen.
Gravatar

#2 Johnny42 3 måneder siden

Jeg har det nærmest omvendt. Jeg læser spoilers netop så jeg ikke behøver spilde tid på at se filmen i biografen. Specielt HISHE er god og giver ofte en bedre og mere logisk løsning på problemerne end de film den er baseret på.
Gravatar

#3 Kau 3 måneder siden

Det er vel useriøst, at I som filmmedie ikke vil lave en historie om det der bliver spoiler.
I skal bare advare først.

Man kan få mistanke, at I ikke selv vil se det, da I selv er "fanboys" af Marvel, med alle de Marvel historier I kører konstant.

Skriv ny kommentar: