Både nye ansigter og gamle kendinge pryder de nye “Black Panther: Wakanda Forever”-karakterplakater, som Marvel Studios har offentliggjort.

Vi er mindre end en måned fra det nyeste skud på MCU-stammen, Ryan Cooglers længe ventede “Black Panther”-fortsættelse, der desværre også bliver uden den første films hovedrolleindehaver, den alt for tidligt afdøde Chadwick Boseman.

Læs også: “Wakanda er på krigens rand i ny ‘Black Panther: Wakanda Forever’-trailer”

“Wakanda Forever” skifter derfor også fokus fra T’Challa, den seneste Black Panther, til hans søster Shuri (Letitia Wright) og mor Ramonda (Angela Bassett) samt resten af de wakandanske ledere. Derudover introduceres vi også langt om længe til underhavskongen Namor, der leder sin Atlantis-lignende nation Talokan ind i Wakanda.

Det er da også wakandanske og talokanske ledere og krigere, der er at finde på størstedelen af de nye karakterplakater. Derudover ser vi også både Martin Freemans Everett K. Ross og Dominique Thornes Riri Williams, der er opfinderen af en Iron Man-lignende superrustning.

“Black Panther: Wakanda Forever” er skrevet af Coogler i samarbejde med Joe Robert Cole, der også skrev den første film i franchisen. Filmen bliver med sine to timer og 41 minutter noget af en mundfuld, og den er dermed den næstlængste film i MCU’s snart 30 film lange historie.

“Black Panther: Wakanda Forever” får premiere den 9. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: