Aaron Moorhead og Justin Benson skal sammen instruere den kommende “Moon Knight”-serie. 

I dag er der mindre end en uge til, at “WandaVision” får premiere på Disney Plus. I kulissen arbejder Marvel Studios allerede på flere nye MCU-serier.

Læs også: Marvel hyrer Netflix-forfatter til MCU-serien “Moon Knight”

En af den er “Moon Knight”, som handler om Marc Spector, en tidligere CIA-agent og siden lejesoldat, der bliver forrådt af terroristen Bushman, hvorefter han bliver til den kappeklædte helt, Moon Knight.

Nu har Marvel Studios udpeget Aaron Moorhead og Justin Benson som instruktører på serien, der får “Star Wars”- stjernen Oscar Isaac i hovedrollen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Moorhead og Benson har tidligere stået bag sci-fi-horror som “Syncronic” og “The Endless”. De har desuden instrueret et afsnit “The Twilight Zone”

Det er tidligere blevet offentliggjort, at den egyptiske instruktør Mohamed Diab også vil være blandt seriens instruktører.

Moon Knight fik sin Marvel Comics-debut i 1975 i “Werewolf by Night #32”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BlackJesus 3 år siden

Normalt ser man ikke den samme skuespiller lave forskellige roller i den samme verden. Tænker på hans skurkerolle i Xmen- apokalypse, selvom filmen umiddelbart ikke har noget med MCU at gøre.
Gravatar

#2 MartinEH 3 år siden

#1 Det er vel det samme som med Josh Brolin i Deadpool II og Endgame. Det to forskellige universer... eller i hvertfald lidt endnu... Der er mange rygter om at genbruge skuespillere, hvilket til dels vil udelukke et helt reboot.

Skriv ny kommentar: