Blade premiere dato MCU / Filmz.dk

Marvel-journalist afslører premieredatoen på ny “Blade”


Charles Murphy afslører nu den sidste MCU-premiere i 2022.

Der er premiere på fire MCU-film i 2022 – første del af Phase 5.

Det begynder med “Ant-Man 3” efterfulgt af en fortsættelse til “Black Panther”.

MCU-insider Charles Murphy har desuden kilder, der fortæller, at “Captain Marvel 2” også får premiere i 2022. Den sidste? Det bliver en ny “Blade”, afslører Murphy.

Der er endnu hverken en instruktør eller manuskriptforfatter meldt ud til “Blade”, men den dobbelte Oscar-vinder Mahershala Ali er hyret til hovedrollen.

Læs også ‘“Get Out”-skaber afviser Marvel: Derfor vil Jordan Peele ikke lave “Blade”‘.

“Blade” får premiere den 7. oktober i 2022.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Star Trek fever 10 måneder siden

Blade og Ant-Man glæder jeg mig til. Black Panter afhænger af markedsføringen. Captain Marvel afhænger af en skuespiller med karisma
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 10 måneder siden

#1: Ditto
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#3 FelixtheAvenger 10 måneder siden

Enig med #1 og #2
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#4 SublimeKen 10 måneder siden

Den eneste jeg glæder mig til der, må være Blade. Synes ikke rigtig hverken Ant-Man, Black Panther eller Captain Marvel er særlig interessante som karakterer, og ingen af deres film var ligefrem fantastiske. Synes alle deres film holder nogenlunde samme underholdningsniveau. Hvilket er fin søndags underholdning, men ikke meget mere end det.

Hverken skuespillerne eller markedsføringen er det jeg hæfter mig ved, da jeg intet bias har på den front. Brie Larsen er virkelig god i andre film, så tænker mere at det er pga. det materiale hun er blevet givet, at hendes karakter var relativ kedelig, også vil jeg egentlig skide på hendes udtalelser som privat person, ligesom jeg stadig elsker film af eller med Mel Gibson, James Gunn, osv, på trods af deres tidligere udtalelser (Det hedder at adskille kunstneren fra privat personen, noget andre herinde ligeledes prædiker, på nær når privat personen udtaler sig om noget de har et bias imod. Læs: Hykleri)

Markedsføringen for Black Panther var der ligeledes intet galt med. Hvad medierne rapporterer er ikke det samme som markedsføring, eller rettere sagt det er den gratis del af markedsføringen som intet har at gøre med den reelle markedsføring på en film, så det adskiller jeg per automatik.
Gravatar

#5 The one is back 10 måneder siden

Wesley Snipes Has mastered numerous martial arts forms including the Brazilian street fighting form Capoeira.Mahershala Ali har han også Has mastered numerous martial arts?

Skriv ny kommentar: