MCU-serien “Loki” vil tilsyneladende føre frem til indledningen på “Thor: Love and Thunder”.

Marvel Studios har allerede afsløret, at MCU-serien “WandaVision” vil være direkte forbundet til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” – læs om det her.

Den MCU-strategi ser nu ud til at blive udvidet.

FandomWire erfarer, at “Loki”-serien, der får premiere på Disney+ i foråret 2021, vil være forbundet direkte til “Thor: Love and Thunder”.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

For som bekendt så vi sidst Loki i “Avengers: Endgame”, hvor han i forlængelse af 2012-handlingen i “The Avengers” forsvandt sammen med The Tesseract.

Det er netop det øjeblik, der bliver begyndelsen på “Loki” – læs om det her.

Herfra vil 2012-Loki – der altså hverken har oplevet “Thor: The Dark World”, “Thor: Ragnarok” eller “Avengers: Infinity War” –  rejse til forskellige tidspunkter i verdenshistorien.

Men slutteligt vil Loki i “Loki” angiveligt bruge The Tesseract til at rejse frem i tiden til lige før handlingen i “Thor: Love and Thunder”.

Det vil han gøre sammen med Thors hammer – Mjölnir – der som bekendt blev ødelagt i “Thor: Ragnarok”.

Mjölnir blev ganske vist bragt tilbage i “Avengers: Endgame” via en tidsrejse til “Thor: The Dark World”, men hammeren blev afleveret tilbage igen af Steve Rogers i slutningen af “Endgame”.

“Thor: Love and Thunder” får premiere d. 5. november i 2021.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 HighFlyer15 3 år siden

Øh. Så Loki bliver en good guy og en ellers værdig person? Ellers bringer han ikke Thors hammer nogen steder hen.
Gravatar

#2 Dalgaard 3 år siden

Der er jo ingen der skriver han vil bruge hammeren til at gøre gode ting, eller for den sags skyld give den tilbage til Thor.
Mon han overhovedet regner med at se Thor igen ? Han ved jo trods alt ikke hvad der er sket eller kommer til at ske, i hvertfald ikke den loki vi får at se i serien ?
Gravatar

#3 gladiator 3 år siden

Det bliver et meget kringlet univers...

For hvordan gør de så med Steve Rodgers? Han rejste tilbage og blev.. Men hiver man ham så ikke op af isen alligevel i 2000ognoget? Der burde jo være to af ham, som med Gamora..

Medmindre han forhindrer at man finder ham... Men så er han heller ikke med i Avengers 1 eller 2, eller 3.. Og så klarer de ærterne alene, eller?

Der er mange alternative universer...
Gravatar

#4 Dalgaard 3 år siden

Har tænkt det samme.
Burde Loki og Steve ikke ende i samme årtier og ryge i totterne på hinanden igen? Og så har verden haft Steve siden 2 verdenskrig til at hjælpe med alverdens ting og skurke. Medmindre det er to separate universer der skabes?
Gravatar

#5 Gridlock 3 år siden

#3 Hvis de virkelig ville komme uden om det, ville de sige at Steve holdt meget lav profil efter han rejste tilbage i tiden.
Samtidig siden Peggy Carter var en del af den gruppe der dannede S.H.I.E.L.D kunne hun ha sat ting igang, der ville føre til at den nedfrosne Steve ville blive fundet på det tidspunkt han blev det i den originale tidslinje.
Sådan at han ville være istand til og rejse tilbage i tiden og lukke hans egen tidslinje.

Samtidig den scene i Winter Soldier da han og Peggy kort mødes igen, mener jeg at det skal forstås sådan at hun på det tidspunkt er en smugle dement.
Så at hun glemmer at Steve allerede var kommet tilbage til hende, kunne forklares på den måde.

Men ja det er en af grundene til at tidsrejser skal behandles med forsigtighed, fordi de kan hurtigt åbne alle mulige plotholes.


Gravatar

#6 Lauzzy81 3 år siden

Altså mon ikke forhåbentligt at Marvel & Kevin Feige har styr på hvad der sker fremadrettet, nu hvor der er tidsrejser & alternative universer. Og som jeg har forstået det, skulle alle de nye serier de har annonceret kobles sammen med filmene.

Begivenhederne i WandaVision skulle ligge op til Doctor Strange 2
Gravatar

#7 SublimeKen 3 år siden

#5

Steves rejse tilbage i tiden skabte en alternativ tidslinje som ingen inflydelse har på den tidslinje vi kender til. I den nye tidslinje er scenen fra Winter Soldier med Peggy Carter enten ikke-eksisterende eller også forløber den sig fuldstændig anderledes. Hvordan det alternative univers forløber sig vil altså intet have og sige på det univers vi kender. Den gamle Steve rejste fra en alternativ tidslinje til den primære tidslinje vi kender vha. kvanteteknologien Tony havde udviklet. Han blev ikke gammel i den primære tidslinje. Det har instruktørerne selv bekræftet. Jeg ved godt rigtig mange er forvirret omkring deres tidsrejse regler, men de er egentlig ret simple og er indtil videre blevet 100% overholdt. Den alternative tidslinje Steve befinder sig i, er ikke den samme som den Loki befinder sig i.

Hertil kommer dog et problem. For hvordan vil Loki rejse fra en alternativ tidslinje til fremtiden i den primære tidslinje uden den kvanteteknologi? Givet at den nye Thor film selvfølgelig foregår i den primære tidslinje. Hvis dette sker uden en begrundelse vil jeg gerne medgive at de har fucket deres egne regler godt og grundigt op.
Gravatar

#8 Dalgaard 3 år siden

Kan han gøre det med Tesseract, som han rejste væk med i end game?
Gravatar

#9 SublimeKen 3 år siden

#8

Den kan kun rejse over afstande i rummet, ikke i tid.
Gravatar

#10 Dalgaard 3 år siden

Hvordan rejser han så egentlig tilbage i tid?
Hold kæft man bliver klog af det her :-)

Skriv ny kommentar: