MCU-fans raser over manglende “Black Panther”-navn på plakaten til “Endgame”.

Der er 13 Marvel-karakterer på plakaten til “Avengers: Endgame”, men kun 12 navne – se plakaten her.

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Bradley Cooper og Josh Brolin er alle at finde på plakaten, og de er alle krediteret med navn i toppen.

“Black Panther”-karakteren Okoye er imidlertid også portrætteret på plakaten, men Danai Gurira er som eneste skuespiller ikke krediteret med navn i plakatens top.

Det fravær har en række utilfredse Marvel-fans bemærket – nu kræver de svar af Marvel Studios: Hvorfor krediteres Danai Gurira ikke på lige fod med de 12 andre?

“Avengers: Endgame” får premiere d. 24. april.


Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Star Trek fever 5 måneder siden

Ja puuha. Det er rendyrket racisme. Eller en plakat... Hvem ved?
Gravatar

#2 Mejse 5 måneder siden

#1 det der er altså for fjollet....ja det er en plakat....kan man ikke være racistisk og sexistisk på en plakat...det er bar for langt over i den ene ekstrem at bruge den undskyldning.....at det så er for langt ovre i den anden ekstrem at råbe racisme er noget andet.

kan sagtens forstå folk synes det er ufedt....meeeeen man må også lige kigge på navnene....hun er jo den eneste som er relativt ukendt, og ikke har stjerne status...så det giver jo meget god mening hun ikke er på.

men for satan...skru nu lige ned for retorikken....det er hverken racisme eller sexisme....og det er heller ikke okay bare at slå det til side med henvisning til "det er en plakat"

det er jo netop den slags idioti fra begge sider....der skaber problemerne....og gør dem større :(
Gravatar

#3 Mejse 5 måneder siden

tænker vi måske også skal overveje lidt hvornår noget er en "shitstorm" :P
Gravatar

#4 Star Trek fever 5 måneder siden

Hold da op. Du er da ikke en hak bedre.

Du kan sagtens forstå... Meeeen hun er jo ukendt osv. Du er så fanget i at være korrekt at du ikke kan se hvor forvirret du selv er.
Gravatar

#5 Geekalot 5 måneder siden

Hun ? Hvems navn er det lige de har glemt fra Black Panther? Troede det var der havde hoved rollen de havde glemt. Ud over ham var der da ikke nogle karakterer i den film det er nævneværdig, som sådan.
Gravatar

#6 Mejse 5 måneder siden

#4 intet korrekt i det jeg lige sagde, eller måske jeg er egentlig ligeglad, intet forsøg på at være korrekt, i hvert fald....bare en konstatering af at jeg godt kan forstå nogen folk synes det er surt....og så en konstatering af at de tager det helt ud af proportioner.....fuldstændig ligeglad med om det er korrekt eller ukorrekt....så i stedet for at fokuserer på om noget er korrekt eller ej, så måske hav lidt mere fokus på hvad der er rimeligt, og giver mening....og nej at forsvare det med "det er en plakat" giver ingen mening :)

der er absolut ingen forvirring....hvorfor skulle jeg være forvirret ? har du så store problemer med at se en sag fra begge sider, at du tror det at gøre det er forvirring ?

#5 det er hende der ehh...boss dame for de kvindelige kriger ting der hænger ud med kong sorte panter :P
Gravatar

#7 Gridlock 5 måneder siden

Jeg har en yderst hjælpsom blanket som alle de krænkede kan underskrive
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/5338...
Gravatar

#8 Mejse 5 måneder siden

#7 uha du må have udfyldt mange af dem over de sidste star wars film :D :P ;)
Gravatar

#9 Geekalot 5 måneder siden

#6 og hun skulle simpelthen være en så vigtig karakter at hun skulle have sit navn på en poster?
Gzz folk går op i for lidt ...
Gravatar

#10 Mejse 5 måneder siden

#9 jep det er lidt fjollet, hun er på plakaten, fordi hun jo er en af de overlevende som skal redde alle de andre, meeeeeeen hun er jo næppe en hovedperson, så mon ikke hun selv er ret tilfreds :D

Skriv ny kommentar: