Man kan ikke tjene penge på kvindelige superhelte. Det er Marvels øverste chef, Ike Perlmutter, ikke i tvivl om. Det kommer frem i en historie bragt af Indiewire på baggrund af afsløringer fra Wikileaks.

Se også: Trailer: Scarlett Johansson dater Ultron i “Black Widow The Movie”

I en hidtil hemmeligholdt mail skriver Perlmutter, at der ikke er penge i kvinder med superkræfter:

”‘Electra’ (Marvel) – Meget dårlig idé, og resultatet var meget, meget dårligt. ‘Catwoman’ (Warner Bros./DC) – Catwoman var en af de vigtigste kvindelige karakterer inden for Batman-franchisen. Den film var en katastrofe. ‘Supergirl’ – (DC) Supergirl var en af de vigtigste kvindelige superhelte inden for Superman-franchisen. Filmen udkom i 1984 og indtjente 14 millioner dollars på det hjemlige marked med en åbningsweekend på 5,5 millioner dollars. Igen en katastrofe,” skriver Perlmutter som eksempler på, hvorfor kvindelige superhelte ikke bliver fremtiden.

Dermed er der dårligt nyt til dem, der ønsker sig en solofilm med Marvels Black Widow. Og hvad vil det betyde for den planlagte filmatisering af “Captain Marvel”, der har en kvinde i hovedrollen?

Konkurrenten fra DC Comics virker dog til at være ligeglade med Perlmutters profetier, da de er på vej med “Wonder Woman”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 Mads47 6 år siden

Jeg køber heller ikke rigtig grunden med at folk ikke gider kvindelige superhelte/heltinder. Underworld har da formådet at lave en franchise på 4 film, tja Resident Evil har også været "vellykket" nok til at der er kommet hele 5 film, samt en kommende 6. Så er der jo self Alien Franchisen der alle fokusere på en kvindelig hovedrolle og det gælder også den spirituelle pre-quel.

Om det emailen er taget ud af kontekst kan jeg ikke svare på, men hvis artiklens overskrift ligger op til det enlig indhold..tja så køber jeg den ikke.
Gravatar

#12 Geekalot 6 år siden

Ja der har været film med KVINDELIGE hoved roller der har betalt sig hjem, både i penge og hvor mange folk har set dem. Dem de nævner her Superhelte film hvor de ikke mener det kan betale sig, set ud fra hvordan de forige SUPERHELTINDER film har klaret sig.
Underworld er ikke en Superhelte film, men en Vampyr film med en Kvindelig hovedrolle, Hunger games er IKKE en Superhelte film, men ja har en Kvindelig hovedrolle og har klaret sig godt.
Er jo en masse film med kvindelige hovedroller der er gode, er bare som de skriver ikke nogen der har klaret sig økonomisk eller seer mæsigt godt. Det jeg får ud af at læse den artikel. At det de er nervøse for er hvordan Wonder Woman kommer til at gå, og ud fra den tror jeg det bliver bestemt om der kommer nogle fremtidig Superheltinde film. :)
Gravatar

#13 Mads47 6 år siden

Black Widow er ikke en superhelt, hun har ingen kræfter, præsis som Batman. Der er ikke langt fra underworld og Resident Evil til superhelte, hovedrollerne i begge film er helte med "superkræfter". Bare fordi Underworld omhandler vampyer kan det jo sagtens være andet end en vampyr film, Blade er en superhelt udover hans tilknytning til Marvel er der ikke stor forskæld på ham og Selene fra Underworld.
Gravatar

#14 SublimeKen 6 år siden

I skulle ændre overskriften til "Ike Perlmutter tror ikke på kvindelige superhelte".. At sige Marvel er lidt generaliserende og misvisende på trods af at han er deres øverste chef. Nu er det ret kendt at resten af drivkræfterne fra Marvel, som Kevin Feige, har kæmpet med Ike om at f.eks. lave Captain Marvel, fordi han og mange andre drivkræfter fra Marvel rent faktisk tror på dem.

Jeg har ikke læst originalnyheden, men jeg får et indtryk fra andre her, at den også er misvisende med hensyn til indholdet, så måske i skulle tage og overveje om jeres lidt "click-bait" agtige overskrifter nu også er nødvendige?

#12

Nu er der ikke meget forskel på Hunger Games, Resident Evil eller Underworld og superheltefilm. Især i Resident Evil og Underworld har deres hovedpersoner "superkræfter", og Jennifer Lawrence fungere lidt som en kvindelig udgave af Arrow, eller Hawkeye i Hunger Games.

Elektra og Catwoman tjente lidt, fordi det var ekstremt dårlige film, baseret på bi-karakterer fra andre film, og ikke fordi det var kvinder. Kan ikke udtale mig om Supergirl, da jeg ikke har set den.
Gravatar

#15 Geekalot 6 år siden

Vil jeg jo mene der kommer and på hvad for en til knytning de har til de forskellige film, om de bare er kvindelige hovedroller i en film eller de er superheltinder.
Gravatar

#16 Mads47 6 år siden

De behøver vil ikke at være tilknyttet et tegneserie forlag for at være helte/superhelte, det er jo ikke det der definere en superhelt i sidste ende, men igen det kommer jo også an på hvordan man ser på det. Jeg kan se argumenterne for og imod, men i sidste ende ret subjektiv.
Gravatar

#17 Geekalot 6 år siden

Tja vi har jo hver sin måde at se tingene på :) vil man jo altid have
Gravatar

#18 Kviesgaard 6 år siden

#5

Som en anden en også nævner i indlæg 11 ( = Mads47 ), så er der jo også Ripley fra Alien filmene. Selv uden superkræfter er hun da med til, at gøre især de to første film til seværdige oplevelser.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#19 Geekalot 6 år siden

#18 uden tvivl, uden hende var alien aldrig nået dertil hvor den er idag :)
Gravatar

#20 Hive 6 år siden

Jeg vil da meget gerne se en superheltefilm med en kvinde i hovedrollen, hvis der er tale om en spændende karakter. Og det er Black Widow så sandeligt ikke. Den karakter kan simpelthen ikke bære en hel film alene, og jeg kan bestemt godt forstå at de ikke tør greenlighte sådan en film. Det har intet at gøre med at det er en kvinde, det handler udelukkende om karakteren. Af samme årsag bør de heller aldrig lave en Hawkeye film.

Men Captain Marvel bliver spændende.

Skriv ny kommentar: