Man kan ikke tjene penge på kvindelige superhelte. Det er Marvels øverste chef, Ike Perlmutter, ikke i tvivl om. Det kommer frem i en historie bragt af Indiewire på baggrund af afsløringer fra Wikileaks.

Se også: Trailer: Scarlett Johansson dater Ultron i “Black Widow The Movie”

I en hidtil hemmeligholdt mail skriver Perlmutter, at der ikke er penge i kvinder med superkræfter:

”‘Electra’ (Marvel) – Meget dårlig idé, og resultatet var meget, meget dårligt. ‘Catwoman’ (Warner Bros./DC) – Catwoman var en af de vigtigste kvindelige karakterer inden for Batman-franchisen. Den film var en katastrofe. ‘Supergirl’ – (DC) Supergirl var en af de vigtigste kvindelige superhelte inden for Superman-franchisen. Filmen udkom i 1984 og indtjente 14 millioner dollars på det hjemlige marked med en åbningsweekend på 5,5 millioner dollars. Igen en katastrofe,” skriver Perlmutter som eksempler på, hvorfor kvindelige superhelte ikke bliver fremtiden.

Dermed er der dårligt nyt til dem, der ønsker sig en solofilm med Marvels Black Widow. Og hvad vil det betyde for den planlagte filmatisering af “Captain Marvel”, der har en kvinde i hovedrollen?

Konkurrenten fra DC Comics virker dog til at være ligeglade med Perlmutters profetier, da de er på vej med “Wonder Woman”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Den fede 6 år siden

Hive (20) skrev:
Af samme årsag bør de heller aldrig lave en Hawkeye film.


Heller ikke for min skyld. De to karakterer har aldrig rigtigt fået mig op at ringe. Og skuespillerne, som jo vi ellers ved godt kan spille, virker totalt uengagerede.
Gravatar

#22 Jach 6 år siden

og så nævner han eksempler fra piv ringe film som havde været dårlige lige meget hvem der spillede rollen, så længe instruktøren var den samme. En superhelte film med en kvindelig hovedrolle kan godt lade sig gøre, den skal bare laves ordentligt ligesom alle andre slags film. Dog er jeg usikker på hvilken der ville være den letteste succes at lave en film om for at bevise dette.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#23 Geekalot 6 år siden

Her er en fin liste over hvem der egentlig er, var meget overasket over hvor mange der egentlig er :) http://www.comicvine.com/profile/dustin_b/lists/my... Skulle jeg vælge en jeg rigtig gerne ville se, skulle det være Jean Grey men med Dark Phoenix Saga, Som Phonenix er hun ultra ond og badass :)
Gravatar

#24 Alex- 6 år siden

De nævnte eksempler skyldes efter min opfattelse fejlcasting. Eksempelvis er Halle Berry og Jennifer Garner glimrende bipersoner i mange af deres film, men de duer simpelthen ikke som hovedpersoner. Kate Beckinsale eller Sigourney Weaver derimod, de overspiller ikke som de to andre (at de er en milliard gange kønnere er også bare et ekstra plus).
Jeg håber virkelig at Wonder Woman bliver en succes, der er så mange kvindelige superhelte som fortjener deres egne solofilm, som den forhåbentlig kan bane vej for.
Indtil da glæder jeg mig til AKA Jessica Jones som står til at få premiere i løbet af 2015 på Netflix.

Skriv ny kommentar: