Verdens mest uhyggelige filmklovn med navnet Pennywise skal spilles af talentet Will Poulter, der bedst er kendt som Gally fra “The Maze Runner”. Det fortæller Variety.

Se også: Første trailer til gyserfilmen “It Follows”

Det er “True Detective”-instruktøren Cary Fukunaga, der skal stå bag remaket af Stephen King-klassikeren “It”, der blev lavet som en miniserie i 1990 med Tim Curry som dræberklovnen.

Det kommende remake bliver splittet op i to film, hvor vi følger hovedpersonerne som børn i første film og siden som voksne i den anden film, der bliver baseret på Stephen Kings bog på små 900 sider.

Der er ikke fastsat premieredato på genindspilningen af “It”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 infrequent 7 år siden

You better not fuck this one up! Do not make it another Dream Catcher!
80% af all movies should not have been made.
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Dream catcher var da ok, var bare for meget i bogen at overføre til 120 minuters spillefilm, burde de have tænkt på inden de gik igang med filmen. Men selv om den gamle IT som sagt er gammel, har de godt nok noget de skal ha arbejdet med for at lave en der er lige so go.
Gravatar

#3 stokkeprygl 7 år siden

Bliver da spændende hvad det bliver til :-)
"it" vil jeg altid forbinde med en slags ungdomsfrygt.
Gravatar

#4 PederLyager 7 år siden

Geekalot (2) skrev:
Men selv om den gamle IT som sagt er gammel, har de godt nok noget de skal ha arbejdet med for at lave en der er lige so go.


Har du læst bogen (It)? Lige præcis med It vil jeg sige, at der er rige muligheder for at få noget nyt, spændende ud af materialet sammenlignet med de gamle film. Selv om bogen padler en del, er den trods alt stadig på over 1000 sider - med masser af sideplots man af naturlige grunde har måttet skære fra.

Min betragtning grunder nok også lidt i, at jeg synes, den originale film/tv-serieversion er noget mærket af alderen, hvis man vender tilbage til den i dag. Tim Burton er underholdende som Pennywise, men ellers synes jeg værket er umådeligt tungt at komme igennem og dør særligt i 2. del (med de voksne).
Film-elsker
Gravatar

#5 PederLyager 7 år siden

Hov, jeg mente selvfølgelig Tim Curry :P
Film-elsker
Gravatar

#6 Geekalot 7 år siden

#4 de 2 bøger står hylden med de andre stephen king bøger :) Men det er rigtig der er en masse de kan gøre ved den, syntes bare den gamle film lykkedes det dem godt at lave en film der. Men glæder mig vildt til de får lavet 22..11.63 den bedste bog jeg har læst af ham endnu.
Gravatar

#7 Alex- 7 år siden

Will Poulter? Den knægt er 22. Forhåbentlig går der lige 10-20 år før de begynder at filme, medmindre at det bliver teen-slasher-torture-porn. Yay!
Gravatar

#8 Mikkel Abel 7 år siden

Spøjst valg, men med Cary Fukunaga bag roret har jeg sørme store forhåbninger.
I saved Latin. What did you ever do?

Skriv ny kommentar: