Det lader til, at Marvel nu har udset sig en skuespiller, som de håber vil påtage sig rollen som superhelten “Captain America” i deres længe annoncerede spillefilm om den patriotiske amerikanske tegneseriehelt.

Marvel har siden 2003 haft planer om at føre den skjoldbærende helt til det store lærred, hvor der i de seneste Marvel-filmatiseringer – “Iron Man” og “The Incredible Hulk” – er kommet slet skjulte indikationer på, at en film om Captain America endelig er ved at være på trapperne.

En troværdige kilde fra produktionsselskabet kan nu berette, at Marvel skulle have kig på Leonardo DiCaprio til rollen som Steve Rogers, der bliver til den maskeklædte og stærke Captain America.

Eftersom Marvel stadig kun har DiCaprio øverst på en kort liste over mulige kandiater, har den populære skuespiller endnu ikke officielt fået tilbudt rollen.

Hvis DiCaprio takker nej, håber produktionsselskabet på at kunne få Brad Pitt til at påtage sig rollen som den ærkeamerikanske superhelt. Der har tidligere været forlydener om, at Marvel også har overvejet at caste Pitt i rollen som tordenguden Thor i filmudgaven over den populære Marvel-tegneserie af samme navn.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 mr gaijin 15 år siden

Artiklen angiver ingen kilder. Det lyder som ren spekulationer baseret på et par rygter.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 CensoreD 15 år siden

jeg vil ikke kunne se DiCaprio som Captain America =/ han har jo ingen gang den størrelse og muskler til det =(
Gravatar

#3 filmz-Wizard7 15 år siden

CensoreD: Muskler kan man sku altid få... DiCaprio skal have omkring 6-8 måneders intens styrketræning, og så samtidig spise det rigtige, så skal han nok komme til at blive 1/4 Hulk :P
Gravatar

#4 filmz-Kadann 15 år siden

#2 -

Det kan du jo sige om alle skuespillere, der har været med i en superheltefilmatisering. Hvis de skulle se ud, som de gør i tegneserierne, skal de jo ligne noget i retning af Arnie, da han var på toppen, men det er jo ikke specielt troværdigt. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 kongerne 15 år siden

dicaprio passer måske lidt bedre som Cap's sidekick, men kan godt lige valget til Thor
Gravatar

#6 Patriarch 15 år siden

Synes det er et ret interessant valg hvis man skal have en dr ikke er så gammel. Brad Pitt - pumpet som i Troy ville nok være mit førstevalg (his det skal være en kendt).

[edit] LOL... læste lige andet end overskriften og ser at Pitt rent faktisk var på tale. Det var ellers bare mine egne tanker.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#7 blahblah 15 år siden

Pitt har efterhånden længe været en folk gerne så som Captain America.

Jeg ved sgu ikke, Dicaprio kan jeg ikke helt forestille mig.
Gravatar

#8 nostromo 15 år siden

This has to be the dumbest rumor since Edward Norton was chosen for... wait that was true... CRAP!

Hmm, I still dismiss this. It has to be a joke, I mean look at Leonardo Retardo, he's never going to have the physique! AND we're talking about captain AMERICA! He's bound to be big and strong with a square jaw and deep voice. Not some man trapped in a child's body.

I see this to be pretty fake.

Brad Pitt? Did someone say Brad? Hmm Interesting... I'm not sure about what I feel about that. He's a good actor but a superhero? Not sure...

And for the record, I hope the new Batman (Chris Bale) WILL NEVER get a retarded Robin as a side kick. It never made sense. Look at Batman in all black and a dark mystery surrounds him. Yet he's got a sidekick who's got more colors on him than the Jamaican flag!

Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#9 filmz-Scarface 15 år siden

Jeg håber seriøst på, at DiCaprio siger ja til rollen. Jeg turde slet ikke drømme om, at Marvel ville gå efter det bedste af det bedste.

Først Bale som Batman, derefter Downey Jr som Iron Man og Norton som Hulk, og så måske DiCaprio som Captain America - de går sgu efter A-listers nu om dage, og det er sgu ret fedt for os, som elsker genren.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#10 elwood 15 år siden

Jeg ser ham nu mere som Pie-Man

eller hans sidekick The Muffinboy

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: