Avengers infinity war billetsalg black panther / Filmz.dk

Marvels trailer-snyd: Scenerne var aldrig tiltænkt filmen


Flere klip fra trailers til “Avengers 3” kom aldrig med i biograf-udgaven – det var planen hele tiden, afslører “Infinity War”-instruktørerne. 

Ikke alle klip fra traileren til “Infinity War” kom med i den endelige film – du kan læse mere om sagen her.

Særligt et trailer-klip med Hulk nede på Jorden skabte undren – fordi i filmen er Bruce Banner aldrig forvandlet til Hulk i scenerne nede på Jorden.

Nu afslører Russo-brødrene, at det var bevidst manipulation – klippet var aldrig tiltænkt biograf-udgaven:

”Det klip var ikke med i filmen. Det blev aldrig skabt til filmen i den udgave. Det blev bogstavelig talt skabt til traileren,” siger Anthony Russo til Collider.

Men det er ikke et problem, mener “Infinity War”-instruktørerne. De ser nemlig ikke traileren som en decideret forsmag på filmen, men en egen oplevelse i sig selv:

”Vi opfatter traileren som en meget anden oplevelse end filmen,” siger Joe Russo.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Miko86 2 år siden

aldrig forvanlet til hulk...ja ser du det jo så løgn for Thanos og hulk kæmper lige i starten a filmen
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Ja før havde jeg ingen begrundet mistanke til at tro, at de bevist lavede vildledende markedsføring, ved bevidst at putte noget i trailerne, som de vidste ikke ville ende i den endelige film, men nu bekræfter de det jo så direkte, at det var præcist det de gjorde. Det betyder så også i fremtiden at jeg ikke stoler på noget markedsmateriale som de to har været involveret i. Det gav mening at man ændrede antallet af infinity stones, som Thanos havde, da han kæmpede mod Captain America, for at sløre, hvor mange det lykkedes for ham at få fat i. Det med at Have Hulk med i kampen om Wakanda var udelukkende for at sælge flere billetter, og det er direkte frastødende at man gør brug af dette kneb.

Heldigvis har jeg lukket øjnene/holdt mig for ørerne hver gang Solo traileren dukker op, så i forhold til den film er jeg i det mindste ikke blevet udsat for vildledende markedsføring.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 lidt i tvivl om hvordan det var for at sælge flere billetter ? tror altså ikke hulk, er den der sælger de fleste billetter, misvisende ja da, men kan sagtens forstå det og er sådan set glad nok for det, ved godt du føler det ødelagde din hulk oplevelse i filmen, men samtidig vil du jo heller ikke have spoilet filmen.
Gravatar

#4 Gorman 2 år siden

#2 Kan som udgangspunkt godt følge dig hvis fans føler sig snydt, men synes du overdriver mht Hulks optræden. Det er for mig da et ligegyldigt klip at han løber bag de andre, og hvis det virkeligt er et salgsboost at han er med, så kunne de da bare havde ladet ham medvirke i scenerne. Synes det er en fin ide han ikke bare kommer frem og smadrer Black order. Det gør filmen mere spændende.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#1 Du har ret. Han er ikke forvandlet til Hulk nede på Jorden - rettet.
Gravatar

#6 Johnny42 2 år siden

#3 Endnu engang det jeg hader endnu mere end spoilers er når de direkte lyver for eos hvilket der er tale om her.
Gravatar

#7 Justin 2 år siden

Nogen brude fortælle Joe forskellen på en forfilm og en kortfilm
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#6 og det kan jeg sagtens forstå, men det er hverken første eller sidste gang det sker, og det er helt fint, helt ærligt er det den eneste måde at undgå, at afsløre "for meget" som du selv har pointeret går folk ret meget op i det og gør alt hvad de kan for at "afsløre" handlingen, hvis man gerne vil undgå det så er det her en udemærket vej, som jo tydeligvis også virket, da du blev overrasket, på trods af at den er forudsigelig.
Gravatar

#9 Lauzzy81 2 år siden

Det er jo ikke første gang det sker og bliver heller ikke sidste! Selvfølgelig kan jeg godt se det er lidt en form for misledende markedsføring, men kan så også se pointen i, hvis nogle instruktører vælge at vise nogle andre klip i en trailer, for ikke at afsløre handlingen for meget!

Man oplever jo også trailers der har afsløret hele plottet for en film i de 2-3 min en trailer nu kan vare.

Skriv ny kommentar: