Hollywood-makkerparret Matt Damon og Ben Affleck laver en film om Nike-chefen Sonny Vaccarro og hans nærmest umulige kamp for at skabe et samarbejde med basketball-legenden Michael Jordan, rapporterer THR.

Affleck får æren af både at instruere, producere og skrive filmen, hvor han også har påtaget sig rollen som Nike-medstifter Phil Knight. Damon agerer ligeledes producer og manuskriptforfatter, og har derudover snuppet hovedrollen som Vaccarro. Amazon Studios står bag filmen i samarbejde med Skydance Sports.

Filmen følger Nikes historiske underdog-forsøg på at få skrevet kontrakt med basketball-stjernen Michael Jordan i midten af 80’erne. Som det dengang blot tredjestørste skomærke virkede missionen i den grad usandsynlig, men det var Vaccarro, der muliggjorde det ikoniske forhold mellem stjerne og sko, der blev kendt som Air Jordan.

Jordan portrætteres som en nærmest mytisk figur og optræder derfor aldrig i filmen.

Den endnu titelløse film markerer det tredje manuskript, Damon og Affleck har skrevet sammen. Sammen fik de deres helt store gennembrud i 1997 med “Good Will Hunting”, mens de sidste år skrev Ridley Scott-filmen “The Last Duel” sammen med Nicole Holofcener. Den kommende film bliver første gang, Affleck instruerer Damon.

Læs også: “Ridley Scott vil lave ‘long cuts’ af ‘House of Gucci’ og ‘The Last Duel'”

Hvornår vi kan forvente at se Nike-filmen, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: