En fortsættelse til sidste års “X-Men: First Class” har været planlagt i et godt stykke tid nu, og tidligere blev det annonceret, at instruktør Matthew Vaughn ville vende tilbage bag kameraet på “X-Men: Days of Future Past”.

Dette er dog ikke længere tilfældet, da Vaughn kan melde ud, at han ikke vil instruere filmen. Optagelserne var ellers sat til at starte i begyndelsen af næste år med henblik på en udgivelse i sommeren 2014, men hvis ikke en ny instruktør snart bliver fundet, kommer planerne nok til at blive udskudt en smule.

Se også: Bryan Singer afslører titlen på “X-Men: First Class”-efterfølger.

Mens det endnu er uvist, hvorfor Vaughn har valgt at hoppe fra, så var det ikke nogen hemmelighed, at instruktøren var utilfreds med tidspresset på “X-Men: First Class”, og det er muligt, at han ikke var interesseret i at genopleve et sådant scenarie. Optagelserne til “X-Men: First Class” startede kun ti måneder, før filmen var sat til at få premiere, og Vaughn skiftede mellem intet mindre end fem fotografer undervejs.

Der spekuleres på nuværende tidspunkt i, hvorvidt Bryan Singer, instruktøren bag de første to “X-Men”-film samt producer på “X-Men: First Class”, kan træde til og stå bag fortsættelsen, men intet er endnu officielt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Bruno 9 år siden

Ooh, Days of Future Past...! Det' en god og klassisk X-Men-historie. :D
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#2 misuma 9 år siden

Jeg er glad for de to første X-Men film, men Bryan Singer har ikke ramt nerven siden The Usual Suspects. Jeg så helst Vaughn bag rettet...
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#3 Outbound Sith 9 år siden

Ryk den premieredato. Ellers bliver det X-Men 3 all over again... :(
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#4 Takeshi_K 9 år siden

Er mere optimistisk over X-Men end Apes, da X-Men i det mindste har Bryan Singer. Jeg må dog indrømme, at jeg bedre kan lide First Class end nogle af de første X-Men film.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#5 Høegh 9 år siden

Jeg var personligt meget meget lidt fan af 'First Class', og rangerer den helt nede i bunden sammen med X-Men Origins og X-men 3.

Så jeg byder Bryan Singer velkommen.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#6 Ispep 9 år siden

Jeg ser helst Singer tilbage.
Gravatar

#7 Kruse 9 år siden

Efter den fremragende "X-Men: First Class", så havde jeg foretrukket Matthew Vaughn, men hvis dette ikke kan lade sig gøre, så er Bryan Singer så absolut det bedste alternativ.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 Høegh 9 år siden

Hmm måske bør jeg snart give "First Class" en chance til.
Synes efterhånden at ret mange relativt fornuftige mennesker har rost den.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#9 Ispep 9 år siden

#8

Den har jo fået en god kritik, så håbløs er den altså ikke regnet for. Finder den selv ret vellykket, omend synes jeg Singer rammer tingene bedre, særligt med 2'eren.
Gravatar

#10 Jørgensen83 9 år siden

Håber snart at de finder en, jeg er helt vild med denne franchise. Håber også at denne her bliver en succes så de fortsætter!!!!!!!!!!!!!!

Skriv ny kommentar: