Kick-Ass” var en stor succes, “Kick-Ass 2” var en mindre stor succes. Matthew Vaughn instruerede den første og producerede begge film om den kluntede selvtægtshelt Kick-Ass. Nu vil Vaughn lave en tredje film i franchisen.

Se også: Matthew Vaughns “Kingsman: The Secret Service” får en sequel

Det er Vulture, der viderebringer nyheden om, at Matthew Vaughn vil lave en tredje film om sit “Kick-Ass”-univers.

Men den tredje gang skal titelrollen skiftes ud med Hit Girl, som skal være hovedrolle i en prequel-historie til den første film i serien:

”Vi vil gerne dyppe vores tæer ned i det én gang mere. Vi arbejder på en idé for en prequel om, hvordan Hit Girl og Big Daddy blev til Hit Girl og Big Daddy,” siger Vaughn om planerne for en tredje film, der altså umiddelbart ikke vil omhandle Kick-Ass.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Michael2t 7 år siden

Mon det så også bliver med Chloë Grace Moretz? Den første film er fem år gammel, vil hun ikke se lidt gammel ud i en prequel?

Ville finde en efterfølger til 2'eren lidt mere interessant. Vi kan beholde Moretz, og vi behøver ikke at se noget, der allerede blev fortalt i tegneserieform i den første film.

Medmindre de på en eller anden måde får twisted omkring far og datters oprindelse fra tegneserien, der i mine øjne var det eneste sted, hvor den udgave overgik filmen.

I tegneserien er Big Daddy i virkeligheden lidt af en ynkelig fanboy, der gerne vil lege superhelt med datter. Han var aldrig politimand og moren er ikke død - det hele var en løgn.
Gravatar

#2 zilphs 7 år siden

Han skulle hellere ligge sin energi på Kingsmen Franchisen. Sjælent har jeg set en film der var mere underholdende fra ende til anden, med undtagelse af et par af den forklarende scener.
Skal jeg ligge Kick-ass og Kingsmen ind på samme 10'er skala er jeg nød til at få Kick-ass ned under 5 simpelthen fordi Kingsmen er så åndsvagt underholdende
Gravatar

#3 Barnebarn 7 år siden

zilphs (2) skrev:
Han skulle hellere ligge sin energi på Kingsmen Franchisen. Sjælent har jeg set en film der var mere underholdende fra ende til anden, med undtagelse af et par af den forklarende scener.
Skal jeg ligge Kick-ass og Kingsmen ind på samme 10'er skala er jeg nød til at få Kick-ass ned under 5 simpelthen fordi Kingsmen er så åndsvagt underholdende

Det er jeg slet ikke enig i.

Kingsmen er fantastisk og vildt underholdende, klart en af de bedste film i sin genre i flere år, men den første Kick-Ass er stadig en bedre film. Den var genial hele vejen igennem, og Hit-Girl var klart den karakter, som gjorde Kick-Ass til en geni-streg.

Kick-Ass 2, derimod, var desværre ikke så godt lavet. Den var stadig sjov og underholdende, og havde alle de rette elementer, men den manglede bare Vaughn's touch.

Det sagt, så vil jeg også heller se en Hit-Girl spin-off med Vaughn ved roret end en prequel.
Gravatar

#4 Den fede 7 år siden

Kickass > The Kingsmen
Gravatar

#5 Alex- 7 år siden

Hvis Matthew Vaughn er tilbage ved roret igen, så er jeg på. 2'eren var ok men ikke tilnærmelsesvis hvad den kunne have været. Kunne være fedt med en efterfølger, men er bestemt ikke fan af tanken om en prequel, især fordi Chloe Moretz ser for gammel ud nu, hun bliver svær at recaste. Derudover bliver hun ikke også først 'rigtigt' Hit-Girl i den første Kick-Ass..?
Gravatar

#6 Star Trek fever 7 år siden

Kickass <<<<<<<<<<<<<< The Kingsman

Jeg kunne også
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 cain 7 år siden

Stardust >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Kickass + Kingsman

Skriv ny kommentar: