Scott Derrickson overtager fortsættelsen til kultklassikeren “Labyrinth”.

Tilbage i 2017 blev “Don’t Breathe”-instruktør Fede Alvarez tilknyttet som skaber af en fortsættelse til 1980’er-filmen “Labyrinth”.

Nu er Alvarez fortid, mens ny mand på posten er Scott Derrickson, der tidligere på året forlod “Doctor Strange 2”-produktionen.

Der bliver tale om en direkte fortsættelse til den originale film, der havde David Bowie i hovedrollen som eventyrkongen Jareth, mens en ung Jennifer Connelly spillede teenagepigen Sarah.

Læs også ‘MCU-profil skred fra “Doctor Strange 2” – nu instruerer han Captain America‘.

“Into the Dark”-skaber Maggie Levin skriver manuskriptet, skriver Deadline.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 nwinther 2 år siden

Hvad med om nogen lavede noget originalt?
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#2 Lauzzy81 2 år siden

nwinther (1) skrev:
Hvad med om nogen lavede noget originalt?


ENIG!!
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

Det er fortsættelser og film i franchises der får folk i biografen og som dermed også givet mulighed for at der bliver lavet originalt indhold, som der også bliver lavet en masse af. Men det er ved at blive en trend i Hollywood at man frem for de evindelige reboots laver fortsættelser, der foregår i samme univers og dette hilser jeg velkomment.
Gravatar

#4 Ryder666 2 år siden

Uden Bowie, Connelly og Hensons magiske præg, tvivler jeg på succes. Det var dét, der løftede den oprindelige film, op til et godt stykke, over middelmådighed.
Gravatar

#5 SublimeKen 2 år siden

#1 og #2

Umiddelbart kan en fortsættelse også fortælle en original historie eller præsentere en original indgangsvinkel eller et originalt perspektiv til et kendt koncept.

Skriv ny kommentar: