Marvel Studios afslører nu den første synopsis til MCU-filmen “The Eternals”.

Det forventes, at den første trailer lander til april, men allerede nu teaser Marvel lidt om de nye “The Eternals”-helte.

“The Eternals” præsenterer således et nyt hold af MCU-helte, ældgamle rumvæsner, der i hemmelighed har boet på Jorden i tusindvis af år.

MCU-filmen udspiller sig efter begivenhederne i “Avengers: Endgame”, hvor en tragedie tvinger disse nye helte til at træde ud af skyggerne og samles imod menneskehedens ældste fjende, The Deviants.

På rollelisten er Richard Madden, der er den almægtige Ikaris, Gemma Chan er den menneske-elskende Sersi, Kumail Nanjiani er den kosmiske Kingo, Lauren Ridloff er den superhurtige Makkari, Brian Tyree Henry er den intelligente opfinder Phastos, Salma Hayek er den spirituelle og vise Ajak, Lia McHugh er den evigt unge Sprite, Don Lee er den kraftfulde Gilgamesh, Barry Keoghan er enspænderen Druig og Angelina Jolie frygtløse kriger Thena, imens Kit Harington er Dane Whitman med “The Rider”-skaber Chloé Zhao som debutinstruktør hos Marvel Studios.

Læs også ‘Marvel-chef lover trans-karakter på vej til MCU‘.

“The Eternals” får premiere den 5. november.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

Nå troede den foregik flere tusind år før.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 tror mere ideen var at den udspiller sig i alt over tusindvis af år, men hoved handlingen foregår nu :)
Gravatar

#3 Dalgaard 2 år siden

Hvorfor dukkede de ikke op i kampen mod Thanos så ? :) Men ja sådan kan man blive ved
Gravatar

#4 HighFlyer15 2 år siden

Behøver de virkelig have boet hos os i tusindvis af år? Ville de så ikke have gået ind og stoppet Thanos eller Avengers? Eternals plejer normalt at dukke op når ting begynder at blive lidt for meget. Som at fjerne halvdelen af universet eller begynde at rode med tidsrejser.
Hvis de nu bare havde hoppet rundt og levet i en anden galakse eller noget mens Thanos og de andre hyggede så, så kunne jeg forstå det.
Gravatar

#5 dundas 2 år siden

De burde have hjulpet med Thanos... Bad vibes allerede før start.

Skriv ny kommentar: