Den populære skuespillerinde Megan Fox er træt af først og fremmest at være kendt som et sexsymbol og vil langt hellere være kendt for sine kvaliteter som skuespiller. Derfor vil hun gerne begynde at påtage sig roller, der viser hendes skuespillerevner i stedet for blot hendes kvindelige fortrin.

”Du kan ikke være et sexsymbol 24 timer i døgnet. Jeg vil ikke være en professionel kendis eller en professionel sexkilling,” udtaler Fox.

”Jeg kan ikke gøre det mod mig selv. Jeg vil bare gerne arbejde, tage de rigtige valg, studere og udvikle mig som skuespiller. Jeg gider ikke være på forsiden af ethvert magasin, der eksisterer.”

Fox fik sit gennembrud i komedieserien “Hope & Faith”, men blev først verdenskendt, efter at hun medvirkede i Michael Bays “Transformers” fra 2007. Fox vil også være at se i denne sommers efterfølger til hittet om de transformerende robotter.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 cansi 13 år siden

hehe.
Gravatar

#12 Marle 13 år siden

Så skal du nok lade være være med at stille op til sådan nogle billeder, søde:

Lækker babe her
Gravatar

#13 Holger_dk 13 år siden

er jeg den eneste der er træt af kendte mennesker der er "trætte" af at være "kendte"?

altså de bruger "hele deres liv" på at blive kendte (skuespillere) for at tjene flere penge, få anerkendelse og/eller få bedre roller. og så snart de får det, så er det for meget for dem?

undskyld, kunne være du ikke skulle prøve at blive kendt? eller hvis det mest er sex symbol delen (som jo var godt nok da det fremmede din karriere) så skulle du måske ikke stille op til bikini billeder, give interviews hvor du snakker om noget seksuelt etc...
Gravatar

#14 Bony 13 år siden

#12 - Fy føj da. Skinkelynet lyner! :P
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#15 Bohemian 13 år siden

Men jeg er ik træt af at se hende som et sexsymbol : )
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: