Det er en turbulent tid for Megan Fox. Først blev hun smidt ud af “Transformers 3”, og nu viser det sig, at en endnu ukendt person har taget billeder af hende under optagelserne til filmen “Passion Plays”, hvilket bestemt ikke huer Fox.

De omtalte billeder, der tilsyneladende er taget med mobiltelefon, viser en topløs Megan Fox i en kæmpe glasboks. Et af billederne, der dog er relativt harmløst, kan ses hos WorstPreviews.

Fox udtaler: ”Hvis jeg vidste, hvem der havde taget dette billede, ville jeg personligt skade dem – fysisk skade dem… Jeg er ikke en fucking reality-tv-stjerne, der bejler til paparazzierne og ønsker mit fucking billede taget hele tiden.”

Hun tilføjer: ”Jeg er på arbejde, og jeg forsøger at spille en karakter, og jeg forsøger at være alvorlig, og det her er det lort, der sker for mig. Det gør mig rasende.”

I “Passion Plays” spiller Mickey Rourke en afdanket trompetist i 1950’ernes Los Angeles, som løber ind i en engel (Fox), da han redder hende fra en gangster. Det viser sig, at den smukke engel pga. af sine vinger arbejder for et omrejsende cirkus.

Se også: Michael Bay sparker Megan Fox ud af “Transformers 3”!.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Batsy 12 år siden

og jeg forsøger at være alvorlig, og det her er det lort, der sker for mig. Det gør mig rasende."
Hahha, alvorlig dagens grin!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 astor 12 år siden

wah-wah-wah!! :D
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#3 frankdrebin 12 år siden

Jeg ville sgu være glad hvis jeg var så 'handsome', at folk valfartede til, for at tage billeder af mig topløs :D
Gravatar

#4 jakobdam 12 år siden

Hvor der handles, der spildes.

Jeg kan da godt forstå hende, og ville sikkert have noget i stil med samme ord om fysisk vold - ingen har taget skade af kun at leve med ét øje (andet end at dybde-perception bliver noget rod), vel?

Når det så er sagt, så må foxy fox vel bare leve med at når hun nu er hot-ikon på den måde, og fremme i medierne for dit og dat, så får hun samme paparazzi-behandling som mange andre hollywood-stjerner, musikere osv... hvor rimeligt det så er, er jo en anden snak - men fakta er vel at det ikke kan have kommet som en overraskelse for hende, at folk gør sådan noget...?
Gravatar

#5 MOVIE1000 12 år siden

jeg ville slet ikke blive rasende over at folk tog topløse billeder af mig, da det også er sjældent folk tager billeder af mig :D.

En har taget af hende topløs, som er kommet ud, hun bliver sur, en anden har gjort det sammen han skal bare dø :O
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 Nicki52 12 år siden

Øhh, man ser jo ikke noget. Men sådan nogle piger som Megan (og en pige i min klasse) overreagerer. Jeg tegnet et billede af hende fra klassen som jeg troede hun så ud som tre-årig på tavlen. Hold k*ft, hvor fik jeg skæld ud. Jeg blev helt nedtrykt. Det var ulideligt. Men hun tager alt personlig, hvis jeg sukker over noget jeg ikke kan nå, skælder hun mig ud, fordi hun tror det er ment til hende. Drengende gider ikke komme i kontakt eller snakke med hende, for vi er bange for hun flipper og vi orker dett ikke. Hun er pisselækker.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 Dragon_Claw 12 år siden

I "Passion Plays" spiller Mickey Rourke en afdanket trompetist i 1950'ernes Los Angeles, som løber ind i en engel (Fox), da han redder hende fra en gangster. Det viser sig, at den smukke engel pga. af sine vinger arbejder for et omrejsende cirkus.

KLASSISK!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#8 natterjack 12 år siden

1, 2, 3, pics or it didn't happen.
Gravatar

#9 filmz-Erroneus 12 år siden

#6 .... what?
Nobody likes you. Everybody hates you. You're going to lose. Smile, you fuck.
Gravatar

#10 BN 12 år siden

frankdrebin (3) skrev:
Jeg ville sgu være glad hvis jeg var så 'handsome', at folk valfartede til, for at tage billeder af mig topløs :D


Her er en endnu en topløs person.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: