Efter længere tids uvished omkring “Transformers 4” kan Michael Bay nu bekræfte, at han vender tilbage bag kameraet, når Optimus Prime endnu engang skal redde Jorden fra Decepticons.

Se også: Michael Bay stadig i tvivl om “Transformers 4″.

Udover Bays bekræftelse har produceren Lorenzo di Bonaventura også udtalt sig omkring franchisens fremtid, hvor han beskriver “Transformers 4” som en ny begyndelse, da det nu er helt sikkert, at Shia LaBeouf ikke vender tilbage i hovedrollen.

Bonaventura kan samtidig afsløre, at filmen står til at ramme biograferne i løbet af sommeren 2014, og at Jason Statham på trods af vedvarende rygter ikke er tilknyttet produktionen. På nuværende tidspunkt er ingen blevet tilbudt at vende tilbage, da der ikke foreligger noget manuskript eller historieoplæg.

De eneste to karakterer, der helt hundrede vender tilbage, er ifølge Bonaventura Optimus Prime og Bumblebee – alle andre kan ende med at blive udskiftet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (59)
Gravatar

#1 chronaden 10 år siden

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 chronaden 10 år siden

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#3 the_paki_don 10 år siden

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo........ HVORFOR FØRST I 2014???!?!?!? Var det ikke det, du mente med dit udbrud? :)
Gravatar

#4 IK 10 år siden

Haha hvor er det fedt.
Gravatar

#5 Babo84 10 år siden

Hvor overraskende.
Gravatar

#6 David Munch 10 år siden

"Da det nu er helt sikkert, at Shia LaBeouf ikke vender tilbage i hovedrollen." -50% YES!
Gravatar

#7 Mister Marvel 10 år siden

Håber det så er sandt.....At SLB ikke vender tilbage, men kunne det være fint hvis det blev en fra sams famlie, en efterkommere måske????

Jeg håber de vil lade handlingen foregå ude en fjern fremtid, hvor f.ex., deceptions har overtaget magten på jorden og så kunne optimus og. co, sammen med en gruppe mennesker lave oprør og forsøge at få jorden tilbage.......
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#8 Kian 10 år siden

Jeg har været så uendlig træt af Bøffens præstation. Jeg hader den mand. Også i Indianna Jones som han også ødelagde totalt.

Og præcis Transformers-serien har været så elendig, så gennemsyret amerikansk med latterlige duller, plat kærlighed, platte medfølelser fra robot-til-menneske at jeg brækker mig. Totalt falden-på-halen.

Den eneste grund til at jeg har set alle tre er i håbet om at der da bare må være lidt indhold tilbage... slutteligt har jeg givet fortabt og har kun set filmene pga effekterne og lyden af metal der transformeres.

Jeg håber inderligt at man tager sig selv en smule mere seriøst. Drop den platte romantik - det har vi Hugh Grant til og det er en anden film.
Gravatar

#9 daneimp 10 år siden

Så hellere et reboot, end at de kører den samme historie 50% videre... Sams rolle overfor robotterne er alt for stor til at han bare kan ignoreres, ligeså med Lennox og til nød Epps. Ratchet, Sideswipe og Dino er der heller ingen grund til at udskifte... Så bare gerne at der bliver fokuseret endnu mere på robotternes personligheder og de ikke bare er en flok teenagere, som man fik indtrykket af i Dark of the Moon.
Gravatar

#10 raylewis 10 år siden

var jeg bumblebee,ville jeg tage en alvorlig snak med min agent om at komme med i nogen bedre film.han kunne være et vildt våben i pirates of the caribbean

Skriv ny kommentar: