Der er episke filmværker som “Lawrence of Arabia”, “Doctor Zhivago” og “Borte med blæsten” – og nu slutter “Transformers: The Dark of the Moon” sig måske snart til rækken af store filmiske værker, der vil gå over i historiebøgerne.

I hvert fald udtaler filmens instruktør, at filmen er episk.

Se også: Nye klip fra “Transformers: The Dark of the Moon”.

Bay siger: ”Den er episk, og den foregår i en by. Den er mere tilgængelig, fordi man genkender miljøet – det er ikke i en ørken. Den er ligesom ‘Black Hawk Down’ med en lille gruppe helte i en by.”

Instruktøren fortæller også, at filmen ikke vil lægge op til en 4’er, da det er hans sidste “Transformers”-film.

Se også: Shia LaBeouf om “Transformers 3”: Det bliver den bedste af filmene.Vis kommentarer (71)
Gravatar

#41 mr gaijin 11 år siden

raimotion (36) skrev:
utroligt så mange folk der ikke kan andet end at sidde og lukke lort ud ang. film..


Ja! Godt, at der endelig er een, der tør sige det! Folk, der interesserer sig for film, skal ikke diskutere dem. De skal slet ikke tænke over film. Faktisk er det bedst, hvis de overhovedet ikke ser dem, da de risikerer at danne sig en mening om dem!
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#42 raimotion 11 år siden

#39

seriøst du er da en klaphat af rank. måske jeg kunne være ordblind. Men det betyder vel intet for dig.
Gravatar

#43 raimotion 11 år siden

#41

hvis du kalder det lorte som i har skrevet her for at tænke over filmen så jesus.. godt jeg ikke lytter til jeres bræk :)
Gravatar

#44 Riqon 11 år siden

raimotion (43) skrev:
så jesus.


Jeg har længe ventet på, at diskussionen herinde skulle tage denne spændende drejning :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#45 raimotion 11 år siden

#44

det sjovt som du aldrig kommer med noget ang. filmen men bare spyder ild på bålet... er det ikke det i forum folk kalder for en Troll?
Gravatar

#46 Bruce 11 år siden

#42 Nej personligt synes jeg, at det der betyder noget, er måden man formulerer sig på og folk som tydeligvis er tæt på en nedsmeltning, som du giver udtryk for i #36, har fortjent at blive ironiseret med og ikke blive taget alvorligt. Jeg synes du en sjov fætter!

#43 Men du lytter stadigvæk? Har du en lille hard-on for Transformers? En lille personlig favorit, med de små herlige glimt af hip hop kulturen og lidt herlig kavalérgang på Megan Fox .... uhmmmm din lille djævel! Og så bliver du trådt på ligtornen, når folk ikke kan lide filmen?!?!

#45 Og du mener, at du kommer med noget angående filmen? Du er gået ind og forsvaret filmen, med argumentation, hvorfor du kan lide den og argumentation for, hvorfor kritikken er forfejlet? ER det det du mener, at du står for, med dine udgydelser?
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#47 Kruse 11 år siden

#45 Det er jo klart at folk reagerer på dit indlæg som de gør, da du kommer ind og lukker gylle ud, bare fordi at nogen siger deres ærlige mening og kritiserer din gud Michael Bay. Nej da, det kan vi ikke have, vi skal alle slupre elendigheden fra Michael Bay i os, og så lade som om at det var guld og udelukkende slikke røv på Michael Bay med positive kommentarer om hans film.

Michael Bay har lavet én film der fortjener noget ros, nemlig "The Rock". Men nu er det ikke den film som denne tråd handler om så det er svært at komme med positive kommentarer om Michael Bay.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#48 Riqon 11 år siden

#45 -

Der blev jeg godt nok busted!
Nu kigger alle på mig :s
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#49 Highland Park 11 år siden

Riqon (48) skrev:
Nu kigger alle på mig :s
Især Jesus. :P
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#50 Bruce 11 år siden

#47 Jeg vil til hans forsvar, Bays altså, sige, at flysekvenserne i Pearl Harbor, var godt lavet. Jeg havde ikke noget imod en Battle of Britain, med en mængde Spitfires og ME 109'ere i dogfights på samme måde.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

Skriv ny kommentar: