Alle, der husker tegnefilmene eller filmene om Teenage Mutant Ninja Turtles fra deres barndom, ved, hvordan de fire små skildpadder blev forvandlet til Ninja Turtles – men den historie vil Michael Bay nu lave om på.

Se også: Michael Bay slår fast: “Transformers 2” var noget lort.

Bay, der skal fungere som producer på den kommende nye “Teenage Mutant Ninja Turtles”-nyfortolkning, udtaler således, at ninjapadderne i hans vision vil komme fra rummet…

”Disse Turtles stammer fra en alien-race, og de er seje, sjove og fuldstændig elskværdige,” siger Bay.

Instruktøren Jonathan Liebesman, der er kendt for “World Invasion: Battle Los Angeles”, og som snart er aktuel med “Wrath of the Titans”, skulle angiveligt være favorit til at stå bag kameraet på den nye film, der vil blive live-action.

New Line Cinema stod bag den første live-action-filmatisering i 1990. Denne blev fulgt op med to fortsættelser, en live-action-tv-serie, op til flere animerede tv-serier samt senest den computeranimerede spillefilm “TMNT”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#31 Mardin 10 år siden

#29
I den originale tegnefilm er det faktisk sådan at Master Splinter er en udstødt Ninja der er flyttet til USA, og kommer i kontakt med en rotte+ noget Ooze, og derved selv bliver til en stor menneskelig rotte. Og Turtle's er en flok teenagere der står på gaden med ghettoblastere, og kommer til at røre ved nogle skildpadder der er smurt ind i Ooze.

På samme måde er Bebob og Rocksteady to menneskelige håndlangere for Schredder, der bliver bundet fast til hver deres stol for herefter at få Ooze på sig og får kontakt med henholdvist et Næsehorn og et Vildsvin.

Det ændrede noget på origin historien da Spillefilmene med rigtige mennesker udkom. Her var det dyrene selv der blev til menneskestørrelser, og altså ikke personer der fik dyr-udseende+kræfter.


P.s. Pizzabuddet undrer sig også ret ofte over at skulle levere pizzaer ved kloakristen, men så længe han bliver betalt er han ligeglad.
Gravatar

#32 xenocrates 10 år siden

#31, det er jo så ikke helt rigtigt. De er sandsynligvis teenagere i skildpaddeår, hvis man følger den oporindelige tegnefilm - ikke den oprindelige tegneserie!!

I tegnefilmen starter de som fire skildpadder der bliver tabt i en kloak og lander i ooze, hvor Hamato Yoshi finder dem og prøver at rense dem, hvorved han også kommer i berøring med det. Da padderne sidst har rørt ved mennesker bliver de til menneskelignende skildpadder, mens Yoshi sidst havde været i kontakt med rotter inden han rørte ved ooze og bliver til den vi kalder Master Splinter. Hvordan de ældes derfra ved jeg ikke.

Det er relevant at bemærke at i den oprindelige tegneserie er Hamato Yoshi ikke den samme som Master Splinter, men derimod ejeren af en kælerotte, som senere bliver til Master Splinter efter at have været i kontakt med ooze. Skildpaddernes tilblivelse er dog den samme. Der er ingen teenage-drenge involveret.
Gravatar

#33 Nex 10 år sidenSe fra 4:00 og fremefter
Gravatar

#35 Notional 10 år siden

Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#36 Nicki52 10 år siden

"Disse Turtles stammer fra en alien-race, og de er seje, sjove og fuldstændig elskværdige," siger Bay. skrev:

Det er de ikke mere når du er færdige med dem.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: