Michael Caine har nu endelig bekræftet sin medvirken i Christopher Nolans kommende sci-fi-thriller “Inception”. Filmen bliver dermed fjerde gang, at Nolan arbejder sammen med Caine, der medvirkede i “Batman Begins”, “The Prestige” og “The Dark Knight”.

I et interview med In Contention udtalte den aldrende skuespiller: ”Jeg har en lille rolle i den, ja. Bare en lille rolle. Chris og jeg er meget gode venner, så jeg spiller den lille rolle. Jeg tror, jeg skal arbejde i ca. tre dage. Det bliver ekstraordinært – bare vent, til du ser filmen.” Caine slutter: ”Jeg tror, at han [Nolan] vil slå mig ihjel, hvis jeg siger mere.”

Warner Bros. sigter efter en udgivelse 16. juli 2010 til Nolans kommende film, der bliver beskrevet som en nutidig science fiction-actionfilm, der udspiller sig i sindets konstruktion. I filmen medvirker også Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Cillian Murphy, Ellen Page og Joseph Gordon-Levitt.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Wholsie 13 år siden

Michael Caine er altid god..
Men hvornår for vi noget at vide om plottet..?

Ahrr det skal så lige siges at Michael Caine var afskyeligt ringe i
Jaws 3 eller var der 4.. Men det var filmen trods alt også.. hehe :-D
Gravatar

#2 filmz-Seldrup 13 år siden

Kunne være fedt hvis Nolan twister, og denne film egentlig bare er et skalke skjul for batman 3, som han lige er i gang med at lave ;)
Gravatar

#3 frankdrebin 13 år siden

#2 Ønsketækning ;) Men ja, det kunne være fedt!
Gravatar

#4 Riqon 13 år siden

#2 -

I like the way you're thinking. Caine er tilbage som Alfred. Gordon-Levitt er den nye Joker. Efter uoverensstemmelser med Bale (og et par fistfights) har han således valgt at caste Leonardo DiCaprio i rollen som Bruce Wayne/Batman. Marion Cotillard er den nye Bat-babe (ingen blockbuster film kan undvære det). Og endelig: Ellen Page skal spille Robin.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 tranberg 13 år siden

Utrolig at trods så mange nyheder om Inception, som lyder som om den kunne blive lige så god som The Prestige, hvis ikke bedre, så skriver alle herinde om mulige efterfølgere til The Dark Knight.
Come on, folkens... glem nu den i lidt tid; kommer den, så kommer den jo først om et par år.
Giv nu lige Inception lidt omtale herinde:)
The end is closest to the beginning
Gravatar

#6 Riqon 13 år siden

#5 -

Well, selv om mit Batman-indlæg mest var ment som en spøg, så må jeg dog indrømme, at jeg ikke håber på en ny The Prestige. Så hellere en ny Memento.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 Queequeg 13 år siden

#5 Jeg håber/tror ikke den bliver ligesom the prestige.. Men jeg tror den bliver vild den her.

Jeg er dog enig med dig i at der er for meget fokus på Nolan som Batman instruktør, når han er så meget mere. Jeg tror også det er derfor at han holder pause fra batman. Han vil ikke blive til en gemen superhelte-instruktør.
Gravatar

#8 tranberg 13 år siden

#6/7

Kan I ikke lide The Presigte (whaat!?) ?
The end is closest to the beginning
Gravatar

#9 Riqon 13 år siden

#8 -

Næh, ikke specielt begejstret over den.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 filmz-Bruce 13 år siden

Ja Inception lyder væsentlig mere spændende end et nyt Batman kapitel. Der er gods i Batman, men Nolan har mere potentiale end superhelte film.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: