Michael Emerson, som spiller den manipulerende Benjamin Linus i den populære spændingsserie “Lost”, kan i et interview med E! Online fortælle lidt om slutningen på den igangværende femte sæson, der rammer de amerikanske tv-skærme i denne uge.

Vanen tro vil slutningen på denne sæson også byde på en chokerende cliffhanger, der skal holde publikums interesse fangen, indtil den sjette og sidste sæson sparkes i gang om ni måneders tid.

”Vores serie specialiserer sig i store chokafslutninger, men sæson fem… Ingen af de andre chokafslutninger efterlod mig undrende om, hvordan serien ville fortsætte,” udtaler skuespilleren. ”Vi har to store chokdrejninger i slutningen af denne sæson. Bare én af disse drejninger ville alene være nok til at få publikum til at gå amok indtil næste sæson – men med hele to drejninger, kan jeg ikke sige, hvad der kan ske.”

I forbindelse med sæsonfinalen har ABC ligeledes udsendt fire klip fra det forestående afsluttende dobbeltafsnit, der bærer titlen “The Incident”. Der skal dog advares mod enorme spoilere for dem, der ikke har fulgt serien frem gennem femte sæson.

De fire smugkig kan ses hos WorstPreviews.

J.J. Abrams’ successerie om de nødstedte på den mystiske ø afsluttes til næste år, hvor “Lost – Sæson 6” bringer det omfattende og kryptiske eventyr til ende.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 9No 13 år siden

#9: Lyder som om at du snakker om "The Man Behind The Curtain" afsnittet, hvor Ben skyder Locke i maven. Det er ved slutningen af sæson 3 :)

#10: Grunden til de 17 afsnit er, at Damon Lindeloff og Carlton Cuse (dem der kører serien), ville have en slut-tidspunkt for serien, så de kunne bygge hen imod den og få afsluttet serien på en planlagt facon. De ville oprindeligt have 2 sæsoner med 22 afsnit i (så serien sluttede i år, med sæson 5), men ABC kanalen ville beholde serien så langt tid som muligt. De aftalte så 3 sæsoner, med 16 afsnit i hver (Dette blev dog lavet om, da sæson 4 kun var på 14 afsnit på grund af strejken i hollywood, så sæson 5 & 6 fik en ekstra afsnit på hver)..

P.s. glæder mig mega meget til finalen, men holder mig væk fra disse klip.. Vil ikke vide mere, end jeg allerede gør.. :)
Gravatar

#12 Steve 13 år siden

Han fik ret i sine udtagelser, selv om Lost som altid stille flere spørgsmål end der bliver besvaret, damn 9 måneder er langtid at vente på næste afsnit
Gravatar

#13 tranberg 13 år siden

... like he was Moses, Jacob.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#14 LukasBAgerskov 13 år siden

Saa slutningen i gaar paa ABC. det er en rigtig rigtig god afslutning. Til jeg der ikke har set det endnu glæd jer
Gravatar

#15 Nexiz 13 år siden

Åh!! Det er dog den tarveligste dobbelt-cliffhanger EVER. Man aner virkeligt ikke hvilken retning de vil ta' serien i nu..!
Gravatar

#16 MOVIE1000 13 år siden

håber at sæson 5 snart kommer til dk enten i tv eller dvd
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#17 tranberg 13 år siden

#15
Arh, synes jeg nu nok man kunne regne ud.

EKSTREM SPOILER - LÆS IKKE HVIS DU IKKE HAR SET SIDSTE AFSNIT
Den ligger rimelig meget op til Jacob versus Esaus (den anden mand, hans tvillingebror, ond versus god.)
Moses' udfrielse af Egypten; altså at øen er et slags tilflugtsted fra det gamle Egypten, hvor Jacob prøver at samle menneske til øen for at prøve et eller andet. Og at det var den anden mand på stranden i starten, der så var inde i Locke og at Locke definitivt er død. Og at statuen er Tagawat; en statue med et krododillehoved.
Men jaeh, mht. Jack og de andre er man rimelig LOST :)


The end is closest to the beginning
Gravatar

#18 tiany 13 år siden

Jeg kommer lige med en bemærkning(spoiler til sidste afsnit):

Når Juliet har fået atombomben til at springe, burde det i følge Faraday gør sådan at, alt det der er sket indtil nu, aldrig har fundet sted. I så fald vil Lock jo heller aldrig blive overtaget af ham gutten og Jacob vil ikke dø. Så jeg er rimelig spændt på at se hvordan det bliver drejet i sidste sæson.

Og har man egentlig nogen ide om, om det er Jacob eller ham den anden der er den onde? Jeg synes i hvert fald ikke lige man har fået det at vide, men det er jo nok meningen - satans manuskriptforfattere, nu kan jeg gå og tænke over det de næste 9 måneder.
Valar morghulis
Gravatar

#19 tranberg 13 år siden

#18

Ja, det har man :)
Rent filmisk giver det mening at Jacob er den gode, eftersom han i den første scene bærer hvidt tøj og hans modstander bærer sort tøj; god versus ond.
Jacob siger også til alle key-figurerne, at han er "sorry this happened to you", altså viser han sympati og medfølelse - en god ting.
Jeg er ikke i tvivl om, at Jacob er (måske var:P) den gode og dét betyder også, at "that which will save us all" som ligger i "the shadow of the statue" er det som skal redde øen fra "Esaus"/den anden mand, som har taget skikkelse af Locke.

Mht. Jack og de andres historie, kan jeg ikke forudsige noget for dig - kan som sagt SLET ikke se hvordan den fortsætter; den kan gå i alle retninger.
På det punkt er jeg LOST :)


The end is closest to the beginning
Gravatar

#20 tiany 13 år siden

#19

Ja, jeg tænker også at Jacob er den gode.

Men ja man er da virkelig LOST
Valar morghulis

Skriv ny kommentar: