Michael Emerson, som spiller den manipulerende Benjamin Linus i den populære spændingsserie “Lost”, kan i et interview med E! Online fortælle lidt om slutningen på den igangværende femte sæson, der rammer de amerikanske tv-skærme i denne uge.

Vanen tro vil slutningen på denne sæson også byde på en chokerende cliffhanger, der skal holde publikums interesse fangen, indtil den sjette og sidste sæson sparkes i gang om ni måneders tid.

”Vores serie specialiserer sig i store chokafslutninger, men sæson fem… Ingen af de andre chokafslutninger efterlod mig undrende om, hvordan serien ville fortsætte,” udtaler skuespilleren. ”Vi har to store chokdrejninger i slutningen af denne sæson. Bare én af disse drejninger ville alene være nok til at få publikum til at gå amok indtil næste sæson – men med hele to drejninger, kan jeg ikke sige, hvad der kan ske.”

I forbindelse med sæsonfinalen har ABC ligeledes udsendt fire klip fra det forestående afsluttende dobbeltafsnit, der bærer titlen “The Incident”. Der skal dog advares mod enorme spoilere for dem, der ikke har fulgt serien frem gennem femte sæson.

De fire smugkig kan ses hos WorstPreviews.

J.J. Abrams’ successerie om de nødstedte på den mystiske ø afsluttes til næste år, hvor “Lost – Sæson 6” bringer det omfattende og kryptiske eventyr til ende.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 tiany 13 år siden

9 måneder - *suk* det er lang tid.
Valar morghulis
Gravatar

#2 tranberg 13 år siden

YES!
GLÆDER MIG ENORMT!

#1
Man må vel bare vente ;-)
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 fazz 13 år siden

Venter spændt :D
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#4 Morpheus 13 år siden

Det ser ud til at blive den FEDESTE sæson afslutning! Damn, jeg glæder mig.

Men 9 måneder til den sidste sæson, er satme lang tid!
Gravatar

#5 JTToft 13 år siden

De previews ser gode ud! Jeg glæder mig til at se afslutningen og til den 6. sæson. :)
Gravatar

#6 Mercadian 13 år siden

FFS

Jeg har et 'Love/Hate' forhold til denne serie - Hader at den konstant trækker i langdrag, men elsker de forskellige vinkler og baggrundshistorier den disker op med.
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?
Gravatar

#7 filmz-Mirk 13 år siden

Trist. men alt må vel få en ende. Har tit tænkt "hold kæft nu er det sku for langt ude"... og 10min senere være gribet igen.

Fed serie, håber de for det afsluttet på en ordtenlig måde. Der er så nok bare mange meninger om hvad en god måde er.
Gravatar

#8 Frederik 13 år siden

Glæder mig til at vågne op imorgen og se finalen. Det bliver vildt at vi (forhåbentligt) får Jacob at se :)
Gravatar

#9 Norrah 13 år siden

køre den serie endnu?

Jeg er kommet til det sted hvor ham der den skalede fyr med knivene bliver skubbet ned i et hul af ham på billedet!
Hvor langt bagude er jeg?
Gravatar

#10 stoffer 13 år siden

Er der nogen der ved hvorfor der kun er 17 afsnit? Plejer en sæson ikke at ligge på omkring de 24? Det er lige godt groft at man kun får 17 afsnit og så skal vente hele 9 måneder. Men så kan man vel bruge tiden på at gense de gamle sæsoner, så kan det være at der er nogle brikker der falder på plads. Synes godt nok de har mange bolde i luften indtil videre.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!

Skriv ny kommentar: