I søndags startede forsalget over hele verden til “Michael Jackson’s This Is It”, og i USA blev flere hundrede forestillinger udsolgt på ganske kort tid. Samme tendens har bredt til sig til hele verden, hvor Michael Jackson-fans har sikret sig billetter.

I Danmark er der ligeledes rift om billetterne, og i søndags blev der solgt over 15.000 billetter til de første forestillinger. Det skriver Sony Pictures i en pressemeddelelse.

Filmens gallapremiere finder sted i Los Angeles 27. oktober og vil starte en kædereaktion af samtidige premierer over hele verden. I byer over hele verden, bla. New York, London og Seoul – samt København, Hjørring, Slagelse og Holstebro – afholdes der samtidige gallavisninger på trods af tidsforskellen. I Imperial i København er der kun ganske få billetter tilbage til gallavisningen kl. 06.00 om morgenen 28. oktober.

“Michael Jackson’s This Is It” viser Jacksons arbejde fra marts til juni 2009 i forbindelse med de planlagte comeback-koncerter. Der er brugt mere end 100 timers optagelser, der primært viser Jacksons forberedelser og optræden med fuldt sceneshow, dansere mv.

Kenny Ortega, der både var Michael Jacksons kreative partner og instruktør af hele sceneshowet til koncerterne, har instrueret filmen, der får almindelig premiere i danske biografer 30. oktober.

Se traileren til “Michael Jackson’s This Is It”.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Ericmase 14 år siden

WOW! Vi havde altså ret! Det bliver altså fuldstændig vildt som vi skrev det på den anden nyhed! http://filmz.dk/se-klip-fra-michael-jackson-s-this...
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 Bunta 14 år siden

Der er brugt mere end 100 timers optagelser


Er jeg den eneste der umiddelbart tænker; "Pænt lang film.."?
Gravatar

#3 bullettooth 14 år siden

Bunta (2) skrev:
Er jeg den eneste der umiddelbart tænker; "Pænt lang film.."?


naaaa, tror da der bliver brugt langt flere optagelses timer til de fleste projekter, men redigeret ned ud fra rå-materiale til ca 2 timer.. det lyder rimeligt nok.
Gravatar

#4 Bunta 14 år siden

Captain Obvious to the rescue! :)
Gravatar

#5 Bardoboy 14 år siden

I'M IN CHOK!!!!!! - eller vent..... Havde man ikke regnedet med det?
Gravatar

#6 JTToft 14 år siden

Det bliver så fedt!
Gravatar

#7 Buzz 14 år siden

Michael Jackson det to bad, du ikke er her .for at upleve det
Gravatar

#8 Åkepool 14 år siden

Det kan godt være jeg ikke har sat mig ind i projektet, men hvad går hypen ud på? Er det ikke bare nogle optagelser fra generalprøverne på showet der aldrig blev + en masse der sikkert udtaler sig positivt om Jackson?
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#9 Highland Park 14 år siden

... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: