Hvis alt går efter Michael Manns plan, får vi før eller siden muligheden for at se en “Heat”-fortsættelse på det store lærred.

Michael Mann udkommer inden længe med en direkte opfølger til sit 1995-krimidrama. Dog er det ikke en opfølger, der fortælles med kamera, manuskript og skuespillere, men derimod som roman.

“Heat 2”, som romanen hedder, kommer i bedste “The Godfather Part II”-stil til at fungere både som en forgænger og en efterfølger til den originale film. Her følger vi i store dele politimanden Vincent Hanna og den kriminelle Chris Shiherlis, der blev spillet af hhv. Al Pacino og Val Kilmer i ’95.

I lyset af bogens annoncering var der fans, som var ærgerlige over ikke at skulle se en fortsættelse i biograferne, men i et interview med Empire har Mann nu forklaret, at han i den grad også har planer om at filmatisere fortællingen.

“Den er fuldstændig planlagt som en film,” siger Mann og fortsætter. “Er det en beskeden film? Nej. Er det en dyr serie? Nej. Det bliver én stor film.”

Det er dog ikke muligt at hive de originale skuespillere ind, da deres alder ikke længere passer med, hvad filmen har brug for. Samtidig er der spørgsmålet om, hvorvidt en “Heat”-opfølger ville have et publikum den dag i dag, men det er ikke noget, som Mann er synderligt bekymret om.

“Folk ser den stadig, folk snakker stadig om den. Den er et brand. Det er på en måde en form for “Heat”-univers. Og det retfærdiggør bestemt en stor ambitiøs film.”

Læs også: “Christian Bale, Margot Robbie og John David Washington leder an i første trailer til den stjernespækkede ‘Amsterdam'”

Selvom “Heat 2” som film endnu ikke har fået noget grønt lys, er det spændende at høre, at instruktøren ikke har tænkt sig at lade muligheden for en fortsættelse gå til spilde, skulle han få den. Nu har han alligevel skrevet selve historien som roman, så mon ikke han også kan lave den om til et manuskript?

“Heat 2” bliver udgivet som bog den 9. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: